MHP Milletvekili: Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale Mal Müdürlükleri Kapatılmasın!

MHP Milletvekili: Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale Mal Müdürlükleri Kapatılmasın!
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Maliye Bakanlığı'nın tasarruf önlemleri kapsamında Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale ilçe mal müdürlüklerinin kapatılmamasını istedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Maliye Bakanlığı'nın tasarruf önlemleri çerçevesinde kapatılması önerilen Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale ilçe mal müdürlüklerinin kapanmaması çağrısında bulundu.

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı konuşma yapma fırsatını kullanan Fendoğlu, Malatya'daki 4 ilçede bulunan mal müdürlüklerinin tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılmaması gerektiğini ve 6 Şubat depremleri sonrasında bu kararın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Fendoğlu'nun ifadesi şu şekildeydi: “Maliye Bakanlığımızın tasarruf tedbirleri kapsamında kapatılması düşünülen mal müdürlükleri içerisinde adı geçen Malatya Doğanyol, Kuluncak, Arguvan ve Kale ilçe mal müdürlüklerinin ilçelerimizin gelişimini engelleyeceği düşüncesi ve ilave olarak yaşanılan 6 Şubat depremini dikkate aldığımızda bu kapatılması düşünülen ilçe mal müdürlükleri mizle ilgili kararın yeniden gözden geçirilmesi hususunu Maliye Bakanlığından Malatya'mız adına talep ederim'' ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir