Milli Boksör Rabia Topuz'un Sağlık Durumu Yılan Isırması Sonrası İyileşme Sürecinde

Milli Boksör Rabia Topuz'un Sağlık Durumu Yılan Isırması Sonrası İyileşme Sürecinde
Malatya'da yılan ısırması sonucu yoğun bakımda olan milli boksör Rabia Topuz'un sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor.

Akçadağ'da olimpiyatlar için hazırlık yapan dünya şampiyonu Hatice Akbaş ile birlikte antrenman yapan Fenerbahçe'nin milli boksörü Rabia Topuz, bir yılanın ayak bileğinden ısırdığı sırada Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yoğun bakımda 5 gündür tedavi gören genç sporcunun sağlık durumu giderek kötüleşiyor ve birkaç gün içinde normal servise alınması planlanıyor.

Milli sporcunun tedavisi devam ederken, hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, milli boksörün ailesiyle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti ve Rabia Topuz'un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Hastane yetkilileriyle de görüşen Ölmeztoprak, milli boksörün tedavi sürecini yakından takip ettiklerini ifade ederek, Rabia Topuz'un en kısa sürede sağlığına kavuşması için gereken tüm çabanın sarf edildiğini dile getirdi.

8 Mayıs Çarşamba sabah saatlerinde Akçadağ ilçesine bağlı Kotangölü bölgesinde yaşanan olayda, engerek yılanının ısırması sonucu yaralanan boksör Rabia Topuz önce Akçadağ Şehit Gökhan Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir