"Narkoçelik-12" Operasyonunda 268 Şüpheli Yakalandı

"Narkoçelik-12" Operasyonunda 268 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde eş zamanlı olarak icra edilen "Narkoçelik-12" operasyonlarında 268 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda, 41 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Narkoçelik-12" operasyonlarında büyük bir başarı elde edildiğini paylaştı. Bu operasyonlarda toplamda 856 kilogram uyuşturucu madde ile 795 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, operasyonlar neticesinde 268 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını duyurdu. Operasyonlara toplamda 558 ekip, 1635 personel ve 44 narkotik dedektör köpeğinin katıldığını belirtti. Bu operasyonlar Gaziantep, Nevşehir, İzmir, Mersin, İstanbul, Kayseri, Adana, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Osmaniye, Bitlis, Denizli, Kocaeli, Konya, Kırklareli, Edirne, Eskişehir, Van, Tekirdağ, Çorum, Ankara, Elazığ, Hatay, Muş, Samsun, Diyarbakır, Bolu, Amasya, Kars, Zonguldak, Malatya, Sakarya, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Muğla, Tokat ve Karabük illerinde gerçekleştirildi.

Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir