Ogün Özçiçek İçin Kulüpler Arasında İlgi Artıyor

Ogün Özçiçek İçin Kulüpler Arasında İlgi Artıyor
Gevrek, geçen sezon Gaziantep FK'de kiralık olan Ogün'e ilgi olduğunu belirtti; kulüp, futbolcunun geleceği için seçenekleri değerlendiriyor.

Yeni Malatyaspor yönetimi, kulübün büyük borç yükünün önemli bir kısmını oluşturan futbolcu alacaklarını çözmek ve transfer faaliyetlerini hareketlendirmek için çabalarını sürdürüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek destek umuduyla birlikte, yönetim farklı stratejileri devreye sokarak takımı toparlamanın planlarını yapıyor.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'u düzlüğe çıkarmak için aktif bir çalışma içinde olduklarını ifade etti.

Transfer faaliyetlerine öncelik veriyoruz
Transfer faaliyetlerine öncelik verdiklerini ifade eden Gevrek, “Stadımızda bir sıkıntı yok ama farklı konularda sıkıntılar var. Kulübümüzün durumunu her platformda gündeme getiriyoruz. Takımın kurtuluşu adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bütün mücadelemiz Yeni Malatyaspor için çünkü Malatya futbolunun iyi yerlerde olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek destek umudu taşıdıklarını belirten Gevrek, şunları dile getirdi: “Biz görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Borcumuzu yarısına halledebilecek bir durumdayız. Bu kulüp kurtulabilir. Biz yönetim olarak buna inanıyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakanlıktan gelecek desteğin yanında kaynak üretmek içinde ayrıca çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

3-4 Kulüp Ogün'la İlgileniyor

Geçen sezon Süper Lig takımı Gaziantep Futbol Kulübü'nde kiralık olarak oynayan ön libero Ogün Özçiçek'e ilgi gösteren kulüpler olduğunu belirten Gevrek, “Şu ana kadar resmi bir teklif gelmedi. Oyuncumuzla ilgilenen birkaç kulüp var. Duruma bakacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir