Sami Er, Malatya'daki İkizce Mahallesi'nde Yol Çalışmalarını İnceledi

Sami Er, Malatya'daki İkizce Mahallesi'nde Yol Çalışmalarını İnceledi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt ilçesindeki İkizce Mahallesi'nde yol çalışmalarını yerinde denetledi.

Başkan Er, gerekli tüm mahallelerde yol yapım çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Başkan Er'e inceleme gezisinde ilgili daire başkanları eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi, kırsal ve şehir merkezindeki mahallelerde vatandaşların güvenli ve rahat ulaşımını sağlamak için yol yapımı, bakımı ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İkizce Konteyner Kenti, MİAD Çocuk Evleri Sitesi ve kamu personeli konteynerlerini birbirlerine bağlayan yol üzerinde gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Başkan Er, yol yapımının son aşamaya geldiğini belirtti.

Özellikle yeni yol yapım çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Malatya'nın her köşesinde trafik yoğunluğunu azaltmakla kalmayıp vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım ağı sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, İkizce Konteyner Kenti, MİAD Çocuk Evleri Sitesi ve Kamu Personeli Konteynerlerini birbirlerine bağlayan yol için bağlantı yolu inşa ediliyor. Bağlantı yolunun yaklaşık uzunluğu 1,5 kilometre olup, ortalama genişliği 7 metredir. Yol, 2 kat asfalt kaplama ile donatılıyor. Birinci katında metrekare başına 1.8 kg emülsiyon ve 20 kg (14-22 mm) boyutlarında yıkanmış mıcır kullanılırken, ikinci katında ise metrekare başına 1.6 kg emülsiyon ve 14 kg (7-14 mm) boyutlarında mıcır kullanılmaktadır. Bu sayede mevcut bağlantı yolu yenileniyor ve daha konforlu hale getiriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir