Sıfır Faizli 10000 Lira Nakit Avans! Tek Şart O Bankanın Müşterisi Olmak

Sıfır Faizli 10000 Lira Nakit Avans! Tek Şart O Bankanın Müşterisi Olmak
Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden müşteri olan vatandaşlara yüzde sıfır faizli taksitli nakit avans verecek.

Mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlara yönelik kampanya başlatan Garanti BBVA, sıfır faizli nakit avans vereceğini açıkladı.

Maaşların yetmediği ve okulların açılması nedeniyle masrafların başladığı bugünlerde Garanti Bankası nakit avans açıkladı. Bünyesine daha fazla müşteri çekmek için harekete geçen banka, yüzde 0 faizle, 10 bin lira nakit avans vereceğini duyurdu. Tamamen faizsiz olarak kullandırılacak olan nakit avansın detayları ise açıklandı. İşte Garanti BBVA’nın yeni sıfır faizli 10 bin lira nakit avans kampanyasının şartları ve başvuru yöntemi…

garanti-bbva.jpg

Garanti BBVA’lı Olana Sıfır Faizli Nakit Avans!

Garanti BBVA, Eylül ayı kampanyalarına start verdi. Yeni müşteri olacak olan vatandaşlara, 10 bin liralık nakit avans verileceği açıklandı. Mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA bankası müşterisi olan ve şartları sağlayan kişiler, aynı zamanda sıfır faizli 10 bin lira nakit avans da çekebilecekler. Peki bu şartlar neler?

Garanti BBVA 10 Bin Lira Nakit Avans Şartları Neler?

Okulların açılmasıyla birlikte artan masraflar velileri endişelendirirken çözüm Garanti BBVA’dan geldi. Bankadan yapılan yeni bir açıklamada, taksitli nakit avans verileceği ve nakit avansın tamamen masrafsız olup faiz uygulanmayacağı vurgulandı.

Açıklanan şartlara göre ilk kez Garanti BBVA müşterisi olacak vatandaşlar, mobil uygulama üzerinden başvurusunu yaparsa, kampanyaya katılım hakkına sahip olacaklar. Bu kapsamda bir kredi kartı başvurusu yapıp, başvurunun onaylanması durumunda, 10 bin lira faizsiz nakit avans alınabilecek. Taksitli nakit avansta toplam 6 aylık bir vade uygulanacak.

nakit-avans.jpg

Garanti BBVA 10 Bin Lira Nakit Avans Nasıl Çekilir?

Garanti BBVA bankasının bu kampanyasından yararlanmak isteyenler, mobil uygulama üzerinden “Garanti BBVA müşterisi olmak istiyorum” butonuna tıklanmalıdır. Daha sonra adımları takip edip, bir kredi kartı başvurusunda bulunulmalıdır. Kredi kartı onayı geldikten sonra ise faizsiz nakit avans başvurusu yapılabilmektedir.

Kampanyaya Başvuru İçin Son Gün Ne Zaman?

10 bin lira sıfır faizli nakit avans başvurusu için son gün 30 Eylül 2023 olarak belirlendi. Kampanyanın kişiye tanımlanması ise kredi kartı başvuru onayından 1 gün sonra gerçekleştirilir. Yani kredi kartı onaylanan herkes, 1 gün sonrasında faizsiz nakit avans çekebilecek. Ayrıca kampanyada 6 ay vade uygulanırken, taksitler eşit olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir