SON DAKİKA! Bakan Işıkhan’dan 5000 TL emekli ikramiye açıklaması: Ödeme tarihi belli oldu

SON DAKİKA! Bakan Işıkhan’dan 5000 TL emekli ikramiye açıklaması: Ödeme tarihi belli oldu
Son dakika haberi… Bakan Işıkhan’dan emekliye 5000 TL ikramiye açıklaması geldi. Kimler ikramiye alacak? 5000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri ne zaman?

Emeklilere müjde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Cumhurbaşkanı talimatıyla emekliye tek sefere mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye ödenecek. Uzun süreden beri beklenen emekli ikramiye ödemesine ilişkin detaylar açıklandı. Az önce soruları cevaplayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emekli ikramiyesi kapsamını ve ödeme tarihlerini duyurdu. Peki emekli 5000 TL ikramiye ödemeleri ne zaman? Kimler 5000 TL emekli ikramiyesi alacak? İşte Bakan Vedat Işıkhan’dan son dakika açıklamaları…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından milyonlarca emekliyi sevindirecek bir açıklama yaptı. Emeklilere tek sefere mahsus olarak 3. ikramiye ödemesi yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında ikramiye ödemelerinin Kasım ayının ilk ayında yapılacağını belirtirken sadece çalışmayan emeklilere bayram ikramiyesi verileceğini bildirdi. Ayrıca dul ve yetim aylığı alanlar da hisse oranına göre bu ikramiye ödemesinden yararlanabilecek. Merakla beklenen ikramiye ödemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan da bugün önemli açıklamalar geldi.

EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE ÖDEMESİ

AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 5000 TL emekli ikramiyesi kapsamı ile ilgili konuştu. Emekliler ve hak sahipleri için ödenecek olan bayram ikramiyesinin kapsamının genişlemeyeceğini belirten Bakan Işıkhan, çalışan emeklilerin ödeme alamayacağını ifade etti.

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli ikramiyesi düzenlemesinin tamamlandığını belirterek, " Hayırlı olsun emeklilerimize. Bu noktada çalışan emeklileri de kapsam dışında bıraktık. Takdir edersiniz ki mücbir sebeplerden dolayı bütçemizde kısıtlamaya gitmek zorunda kaldık. Elde edebileceğimiz en maksimum sonuç buydu. Gündemimizde başka bir çalışma da söz konusu değil." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir