Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nden Dev Kiralama İhalesi

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nden Dev Kiralama İhalesi
Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü, 24 Mayıs'ta saat 14.00'te Hipoterapi Merkezi için ihale yapacak; uygun fiyat olmazsa, 31 Mayıs'ta tekrarlanacak.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ne bağlı olan Hipoterapi Merkezi ve sosyal tesislerin kiraya verileceği duyuruldu.

Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'ne ait 55 bin metrekare arazi üzerinde konumlanan Hipoterapi Merkezi ve ek tesisler (Kafeterya ve At Tavlası), Hipoterapi (Atla Tedavi) ve spor amaçlı at biniciliği gibi faaliyetler ile halkın faydalanabileceği sosyal etkinlikler (düğün, kına gecesi, nişan töreni, sünnet düğünü vb.) için kiraya verileceği belirtildi. Kiralama süresi 5 yıl olarak planlandı.

İlan bilgisine göre, kiralanacak olan Hipoterapi Merkezi ve sosyal tesislerin alanı 55 bin metrekare olarak belirlendi. İhale muhammen bedeli, KDV hariç 70 bin TL olarak açıklandı. Yıllık muhammen kiralama bedeli ise KDV hariç 840 bin TL olarak belirlendi. Toplamda ise 5 yıllık muhammen kira bedeli KDV hariç 4 milyon 200 bin TL olarak hesaplandı. İhale için geçici teminat bedeli ise 84 bin TL olarak belirlendi.

24 Mayıs saat 14.00’da Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek olan ihale, katılımın olmaması veya tekliflerin uygun bulunmaması durumunda 31 Mayıs'ta aynı yer ve saatte tekrarlanacak.

İhaleye katılmak isteyen firmalardan aranan şartlar şu şekildedir:"Adres beyanı olması, geçici teminat vermesi, ticaret odası, sanayi odası veya ilgili meslek kuruluşuna kayıt olduklarına ve hali hazırda faaliyette bulunduklarına dair ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış belge vermeleri, firmaların tüzel kişi olması halinde gerekli yetki belgelerinin ve imza sirkülerinin ibraz edilmesi, özel şahıs olması halinde imza beyannamesi verilmesi" şeklinde açıklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir