Tatlı Heyecan Bayram Hazırlıkları İçin Başladı

Tatlı Heyecan Bayram Hazırlıkları İçin Başladı
Malatya'da Ramazan Bayramı'na az bir zaman kala birçok alanda hareketlilik ve yoğunluk gözlemlenmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte birçok sektörde hareketlilik ve hazırlıklar arttı.

Ramazan Bayramı'na birkaç gün kala Malatya'da hem halkı hem de esnafı tatlı bir heyecan sarmış durumda. Şeker Bayramı olarak da adlandırılan Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmezleri arasında tabii ki bayram şekerleri ve tatlılar bulunuyor. Peki Malatya'da tatlı fiyatları nasıl seyrediyor?

Ramazan Bayramı'nın ilk günü birçok market ve tatlı satış noktası kapalı olacağından insanlar, bayram şekeri için marketlere akın ederken, bayramın vazgeçilmezi baklava için tatlıcılarda yoğunluk yaşanıyor. Esnaflar, artan talebi karşılamak için bayram öncesi ve bayramın ilk gününde ekstra mesai yapıyorlar. Bayramda sıkıntı yaşamak istemeyen müşterilerin siparişlerini önceden vermesi, yoğunluktan dolayı önem arz ediyor.

Tatlı bir heyecanın yaşandığı bu günlerde, Malatya'daki tatlıcı tezgahlarında birbirinden lezzetli tatlılar sergilenmeye başladı. Üretim atölyelerinde ise arife gününe kadar beklenen yoğunluğa paralel olarak çalışmalar hız kazandı. Malatya'da bayram hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, tatlıcılar ve üretim atölyeleri, vatandaşların bayramın keyfini çıkarması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

MALATYA TATLI FİYATLARI

Cevizli baklava kilo fiyatı: 320 TL

Ev Kesimi Fıstıklı Baklava kilo fiyatı: 480 TL

Katmerli Fıstıklı Kadayıf kilo fiyatı: 490 TL

Katmerli Cevizli Kadayıf kilo fiyatı: 340 TL

Cevizli Kadayıf kilo fiyatı: 340 TL

Fıstıklı Kadayıf kilo fiyatı: 480 TL

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir