Tayyip Talha Sanuç, eski kulübüyle çıktığı ilk maçın ardından açıklamalarda bulundu

Tayyip Talha Sanuç, eski kulübüyle çıktığı ilk maçın ardından açıklamalarda bulundu

"Kazanmak önemli ve bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 2022'nin son maçı ve yeni yılın bize mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum. Taraftarların da yeni yılı kutlu olsun." Ligdeki konumumuzdan memnun değiliz. Tepki vermemiz gerekiyordu. Takımda bir aile ortamı var. İyi oyuncularımız var. Sahada hırsımızı ve agresifliğimizi gösterirsek sonuç alırız. Tayyip Talha, "Ailem için kalp yaptım" dedi. İlk defa maça geliyorlar. Bu bir şans. Umarım hep biz kazanırız. Bu sözlerle konuşmasını bitirdi.

Maç hakkında yorum yapan Josef de Sousa, "Takımı tebrik ediyorum... Harika bir takıma karşı oynadık ve önemli bir galibiyet aldık. Çok çalışıyoruz. Eksiklerimiz vardı ve ikinci golü de atabilirdik. Yılın son yarışını kazanmak önemli. Merakla bekleyeceğiz" dedi. Aynı zamanda önemlidir. Ligin en iyi takımlarından Adana Demirspor betonred ikinci kez mağlup oldu. Onları yenmek kolay değil. Destekleyenlere teşekkürler. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu üzücü bir haber ama hayat bir yerde bitiyor. İdol bir isimdir. Böyle büyük bir ismin öldüğünü kabullenmek kolay değil. Bailey belki de tüm zamanların en büyük efsanesidir. Onu her zaman hatırlayacağız. ’ sözleriyle konuşmasını bitirdi. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

"Beklentileri karşılamadı"

"Maçtan önce düşündüğüm  çoğu şey olmadı. Daha betonred giriş iyi bir oyun bekliyordum. Kalite olarak iyi bir maç olmadı. Özellikle Adana Demirspor beklentilerin çok altındaydı." "Weghorst  çok etkili bir top kontrolcü ama bugün duvara karşı iyi değildi. Gedson  bugün  13 kilometre daha koştu ama hala iyi bir oyuncu mu yoksa kötü bir oyuncu mu anlamıyorum. Gol atmadı, yardım etmedi ama her yere koştu. ” “Şenol Güneş muhtemelen 'Bugün bu oyunculardan  kolay kolay vazgeçmem' diye düşünmüştür. Özellikle Masuaku ve ara sıra Saleh bugün iyi performans gösterdi. Ersin'i sevmeme rağmen Mert'in Şenol Bey'i tercih etmesinin doğruluğunu anlıyoruz. Melter sağlam bir bekçidir. ” "Muhtemelen Beşiktaş'ın bu sezon evinde oynadığı  en az maç.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir