TC kimlik numarasına para yattı! Ödeme alacaklara duyurulur

TC kimlik numarasına para yattı! Ödeme alacaklara duyurulur
TC kimlik numarasına para yattı! Ödeme alacaklara duyurulur

Akbank ve Denizbank tarafından sunulan özel bir kampanya ile, 6000 TL ile 12000 TL arasında nakit kredi ödemesi yapılacak. Başvuru yapan vatandaşlar, kimlik numaraları üzerinden bu avantajlı kredi fırsatından yararlanabilecekler. Akbank ve Denizbank, gelir belgesi gerektirmeden, düşük faiz oranlarıyla hızlı ve masrafsız kredi imkanı sunmaya devam ediyor.

Kredi başvurularınızı kolayca gerçekleştirebilir ve onaylandığında krediyi hemen hesabınıza aktarabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacınızı gidermek için bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Akbank ve Denizbank aracılığıyla başvuru yaparak, aynı gün içinde onaylanan kredi tutarını hesabınıza aktarabilirsiniz.

Başvuru yapmak isteyenler, bankaların resmi internet sitelerini kullanabilecekleri gibi mobil uygulamaları da tercih edebilirler. SMS ile başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, kredi yazıp TC kimlik numaralarını 44 25 numarasına göndererek Akbank'a başvurabilirler. Denizbank Cebimde kredi kampanyasına katılmak isteyenler ise kredi ve TC kimlik doğum tarihini yazarak 32 80 numarasına mesaj gönderebilirler. Onay alan başvurular, mobil uygulamalar veya banka şubeleri aracılığıyla kullanılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir