Transfer Engeline Takılan Yeni Malatyaspor, Altyapıya Dayanarak Yeniden Şekilleniyor

Transfer Engeline Takılan Yeni Malatyaspor, Altyapıya Dayanarak Yeniden Şekilleniyor
Yeni Malatyaspor'un transfer faaliyetlerinin durması halinde, altyapıdan gelen futbolcularla lig mücadelesi verecek.

Gelecek sezon 1.Lig'de yer alan Yeni Malatyaspor'un transfer faaliyetleri için gerekli kaynağın sağlanamaması durumunda, kiralık olarak gönderilen oyuncuların önemi artacak.

Yönetim, transfer faaliyetleri için gereken kaynağı bulabilmek adına çaba gösteriyor. Yönetim, borcun yüzde 30'unu karşılamak için finansal kaynaklar ararken, geri kalan yüzde 70'lik kısmı için siyasi destek bekliyor.

Malatya takımında transfer faaliyetlerinin durması durumunda, kiralık olarak dönecek olan futbolcular büyük önem kazanacak. Sarı-siyahlı ekip, 18 futbolcusunu kiralık göndermiş durumda ve altyapıdan yetişmiş profesyonel futbolcularla lig mücadelesi verecek.

İşte Yeni Malatyaspor'un kiralıktan dönecek olan futbolcuları:“Abdulsamed Damlu-Ümraniyespor, Alperen Arslan-Fatsa Belediyespor, Atakan Müjde-Sarıyer, Berat Yaman-Bergama Belediyespor, Burak Kavlak-Vanspor, Cengizhan Akgün-Elazığspor, Emircan Bayrakdar-Pazarspor, Enes Savucu-Malatya Arguvanspor, Erşan Yaşa-Kırıkkalegücü, Ferhat Canlı-Sultanbeyli Belediyespor, Mert Miraç Altıntaş-68 Aksaray Belediyespor, Metehan Ünal-Siirt İl Özel İdaresispor, Nuri Fatih Aydın-Diyarbekirspor, Ogün Özçiçek-Gaziantep Futbol Kulübü, Taha Gür-Turgutluspor, Yiğit Ulaş-Karaman Futbol Kulübü, Mehmet Güneş-Kırıkkalegücü, Burak Efe Yaz-Malatya Arguvanspor.” şeklinde açıklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir