TVF Başkanı Üstündağ, TFF Başkanlığı Adaylığı İddialarını Geri Çeviriyor

TVF Başkanı Üstündağ, TFF Başkanlığı Adaylığı İddialarını Geri Çeviriyor
Üstündağ, spor yöneticisi olarak ödüllendirilmenin mutluluğunu yaşarken, takımının performansıyla gurur duyduğunu ve olimpiyat madalyası hedeflediklerini ifade etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Ahmet Can Üstündağ, Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) başkan adayı olacağı iddialarını reddetti. Sportif Başarı Dergisi'nin ödül töreninde "Yılın Spor Yöneticiliği" ödülünü alan Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basketbola hizmet etmeye devam edeceğini ve TTF başkanlığına aday olmayacağını belirtti.

Üstündağ, "İsmim çok çıktı, çok konuşuldu. Ben voleybola hizmete devam ediyorum. Şahsıma sorulan her soruda bunu söylüyorum. Önümüzde bir olimpiyat varken, önemli turnuvalar varken... Burada yapacağımız daha çok iş var diye düşünüyorum," ifadelerini kullandı.Ayrıca, voleybol alanında da başarılar dileyerek, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda güzel sonuçlar alınacağına inandığını ifade etti.

Basketbol alanında yapılan çalışmalar ve alınan başarılar hakkında da konuşan Üstündağ, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın yoğun bir tempoda çalıştığını ve bu tempoyu kaldırmak zorunda olduklarını belirtti. Üstündağ, "16 takımın olduğu Milletler Ligi var. Geçen yıl 16 takım arasında namağlup şampiyon olduk. ABD'yi 27 maç sonra evinde ilk kez biz yenmiştik, şimdi bir daha yendik," diyerek takımın performansını övdü ve Avrupa Şampiyonası'nda madalya kazanmaya talip olduklarını vurguladı.

Son olarak, kültür dünyası dışında bir ödüle layık görülmesinin kendisi için özel olduğunu belirten Üstündağ, Sportive Achievements Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Selim Yıldız'a teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir