Veli Ağbaba'nın Malatya Projeleri Tanıtımı Yarın!

Veli Ağbaba'nın Malatya Projeleri Tanıtımı Yarın!
Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya'nın yeniden yükselmesini sağlayacak projelerini tanıtacak.

CHP Malatya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, seçildiğinde Malatya için planladığı projeleri tanıtacak.

Altyapıdan ulaşıma, deprem konutlarından ekonomiye kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yapacak olan Veli Ağbaba, çözüm bekleyen esnaf sorunlarından çiftçi ve hayvan üreticilerinin taleplerine, spor, tarih ve kültürel değerlere kadar birçok konuda projelerini tanıtacak. Ağbaba, Malatya'nın tekrar ayağa kaldırılması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Depremin ardından ayrılmadan Malatya'nın tüm sorunlarını takip ettiğini belirten Ağbaba, 31 Mart seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlandıklarını, konteyner kentleri ve esnafı sürekli ziyaret ettiklerini, Malatyalıların sorunlarını dinleyip çözüm için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Veli Ağbaba, 29 Şubat Perşembe günü saat 11.00'de Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek proje tanıtım toplantısına tüm Malatyalıları bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir