Yaban Otlarla Mücadele Başladı

Yaban Otlarla Mücadele Başladı
Arapkir Belediyesi, yağışlar sonrası sıcaklık artışıyla hızla büyüyen yabani otları temizleyerek şehir estetiğini koruyor.

Arapkir Belediyesi, yoğun yağışların ardından hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte kaldırım ve yol kenarlarında hızla yayılan yabani ot temizliği çalışmalarını ilçenin her köşesinde sürdürüyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde ve refüjler ile yol kenarlarında çıkan yabani otları, dikenleri ve çimleri temizliyor.

Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, yağışlı günlerin ardından artan sıcaklıkların cadde, sokak ve boş arazilerde yabani otların hızla büyümesine neden olduğunu ifade ederek çalışmaların önemine dikkat çekiyor. Cömertoğlu,

“Şehrimizin çehresini değiştirecek, görünümünü güzelleştirecek, cadde ve sokaklarımızı rahatlatacak çalışmalar yapıyoruz. Boylaro uzayarak görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizliyoruz. Yol kenarlarında, bordür diplerinde ve kaldırım kenarlarındaki yabani otları biçiyoruz. Sokaklarımızın düzeni ve temizliği, hemşehrilerimizin rahatı için tüm ekiplerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Tüm mesai arkadaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir