Ramazan Bayramı'nda Malatya Hayvan Parkı Yoğun İlgi Gördü

Ramazan Bayramı'nda Malatya Hayvan Parkı Yoğun İlgi Gördü
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete geçtiği günden beri Malatyalıların sıkça ziyaret ettiği bir mekan olan hayvan parkı, Ramazan Bayramı'nda büyük ilgi gördü. Malatyalıların dikkatini en çok safari parkı çekti.

Tarım Hizmetleri Birimi Başkanı Sami Altaş, Ramazan Bayramı'nda çok sayıda insanın Hayvan Parkı'nı ziyaret ettiğini ve kalabalık olduğunu belirtti.

Altaş, Malatya'da 78 farklı türden canlının bulunduğu Hayvan Parkı hakkında bilgi verdi. Ramazan Bayramı boyunca ziyaretçilerin en çok ilgisini safari bölgesinin çektiğini belirtti. Altaş,

“Özellikle Bayramlaşmak için il dışından gelen aileler buraya görmek için ziyarete geldiler. Yabancı plakalı araçlar çok oldu. Baya bir yoğunluk vardı. Daha çok açık alanımız olan safari alanlarındaki hayvanlar ziyaretçilerin dikkatini çekti. Kanguru, geyik, deve kuşları ilgiyi çok gördü.” şeklinde konuştu.

Hayvanat bahçesindeki türlerden bahsederek devam eden Altaş, şöyle konuştu:

“Hayvanat Bahçemizde 78 türden bin 250 kadar hayvan bulunmakta. Burada hem yaban hayvanı hem de çiftlik hayvanınınız var. Maymun türlerinden aslan, kaplana kadar; geyik türleri, ceylanlar var. Yine ayı, kurt, sırtlan ve kanatlı türleri var. At ve zebralarımız var.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir