Yeni Malatyaspor'dan Çin'e Transfer

Yeni Malatyaspor'dan Çin'e Transfer
Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Guilherme, futbol kariyerine Çin’de devam ediyor.

Braga, Vizela, Gil Vicente, Brasil, Legia Varşova ve Benevento’da oynayan Brezilyalı on numara Guilherme Costa Marques, 8 Ağustos 2018’de Portekiz ekibi Alvarenga’dan Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Yeni Malatyaspor’dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor ile anlaşan Guilherme, performansında istenilen seviyeyi yakalayamayarak Göztepe, GZ City ve Goias’ta forma giydi. 6 Şubat 2024’te Brezilya ekibi Goias’tan Çin ekibi CC Yatai’ye transfer oldu.

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla 48 lig maçında 10 gol atıp, 13 asist yapan Guilherme, sarı siyahlı takımda 61 maçta 12 gol kaydedip, 13 asist yaptı.

Legia Varşova’da 150 maçta 21 gol atan, 23 asist yapan Guilherme Costa Marques, Pollonya ekibinden sonra en çok Yeni Malatyaspor’da forma giydi.

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor ile birlikte Trabzonspor ve Göztepe’nin formalarını giyen Brezilyalı futbolcu, 74 Süper Lig maçında 12 gol atıp, 15 asist yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir