5 Litre ayçiçek yağına ballı kaymak indirim! Fiyatı gören kapıda kuyruk oluyor

5 Litre ayçiçek yağına ballı kaymak indirim! Fiyatı gören kapıda kuyruk oluyor
Ayçiçek yağı indirimi bekleyenlere son kampanya geldi. Migros'ta büyük fırsat sizi bekliyor. 5 litre ayçiçek yağı fiyatı dibin de dibinde.

Uygun fiyatlı veya ekonomik market alışverişi yapmak isteyenler için dev ayçiçek yağı indirimi kampanyası Migros marketten geldi. Migros Money kart sahipleri 5 litre ayçiçek yağını bedavadan biraz pahalı alacak. Ancak Migros ayçiçek yağı indirimi kampanyasında bugün son gün. Peki Migros 5 icra ayçiçek yağı fiyatı ne kadar?

Ayçiçek indirim fırsatlarını yakalamak isteyenler Migros markete Akın Akın gidiyor. Yepyeni kampanyası ile de adından çok söz ettirecek olan Migros'ta Ballı kaymak fiyatlar belli oldu. 5 litre ayçiçek yağı fiyatları resmen dibinde dibine indi. Migros'un yeni kampanyası için artık Sadece bir gün kaldı. Ayçiçek yağı fiyatlarını görenler şimdiden kapıda kuyruk olmaya başladı. Peki Migros ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? Migros ayçiçek yağı indirimi kampanyası detayları haberimizde…

MİGROS'TA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINA DEV İNDİRİM BAŞLADI

Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim haberleri ve indirim kampanyaları uzun süreden beri yakından takip ediliyor. Özellikle Rusya Savaşı ile birlikte artan fiyatlar vatandaşın belini bükerken yeni bir indirim kampanyası daha geldi. Ünlü Marketler Zinciri Migros 5 litre ayçiçek yağı fiyatını indirdi. Şimdiden raflarda tükenmek olup üzere olan ürünler bugün son kez görücüye çıkacak.

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

Ayçiçek yağı indirimi bekleyenlerin yüzünü güldüren Migros markette yeni fiyat listesi belli oldu. 17 Ekim'de sona erecek olan Migros marketin kampanyasında 5 litre Yudum ayçiçek yağı fiyatı 199 TL'den 189,90 tl'ye düştü.

Migros'un bu yeni kampanyası Migros Money kart ve Migros Money Club Kart sahipleri için geçerli. 17 Ekim marketler kapanana kadar Migros'tan ve Sanal Market uygulaması üzerinden yapacağınız alışverişlerde indirimli ayçiçek yağı alabilirsiniz.

KAÇIRILMAYACAK AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI

Migros Market son dönemlerde birçok indirimli ürünü ile dikkatleri üzerine topluyor. Özellikle ayçiçek yağı indirimli fiyatları dikkat çekerken ünlü marketler zincirinde stoklarla sınırlı ürünler görücüye çıkıyor. Ayçiçek yağı indiriminin yanı sıra Migros markette daha birçok ürün ekonomik fiyatlarla sizlere sunuluyor. Uygun fiyatlı alışveriş fırsatını kaçırmak istemiyorsanız en yakın Migros şubesine uğramayı ihmal etmeyin.

Çünkü Migros Market kısa süreli Yine kırmızı et fiyatlarında, beyaz et fiyatlarında, kağıt havlu ve tuvalet kağıdı fiyatlarında da devasa indirimler var. Ancak ayçiçek yağı indirimi kampanyası 17 Ekim günün sonuna kadar geçerli olacak. O sebeple evinde ayçiçek yağı bitenler, ayçiçek yağı stoklarını yenilemek isteyenler Migros marketin kampanyasını sakın kaçırmasın.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir