Krediye ihtiyacı olan herkese 50 bin TL İhtiyaç Kredisi!

Krediye ihtiyacı olan herkese 50 bin TL İhtiyaç Kredisi!
ING Bank’ ın hazırlamış olduğu kampanyalar gündemde yer almaya devam ediyor. Her ay birbirinden güzel kampanyalar hazırlayan ING Bank bu sefer herkese 50 bin TL’ ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır.

Türkiye’ nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank’ ın hazırlamış olduğu kampanyalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Bu bağlamda her ay güncellenen kampanyalar yakından incelenerek araştırılmaktadır. Dolayısı ile kampanya şartlarını sağlayacak kişilerin fırsatlardan yararlanabileceğini ifade edebiliriz.

Krediye İhtiyacı Olan Buraya!

ing.jpg

Küresel piyasalarda oldukça hareketli ve üzücü bir haftayı arkada bıraktığımızı ifade edebiliriz. Geçtiğimiz hafta İsrail ve Filistin savaşının ardından piyasalarda ve yatırım araçlarında oldukça hareketlilik yaşandı. Dolayısı ile savaşın yönünde nasıl bir değişim olacağı merak konusu oldu. Çünkü uluslararası sistemde entegre bir yapının olması ve bilhassa ekonomide sınırların bir öneminin kalmamasından kaynaklı en ufak bir gelişme diğer ülkeyi etkileyebilmektedir.

Uluslararası teoriler bağlamında baktığımız zaman karşılıklı bağımlılığın var olduğunu dolayısı ile dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan bir gelişmenin kelebek etkisi ile dünyanın öbür ucundakini olumlu ya da olumsuz etkileyebilme gücü bulunmaktadır. Bu bağlamda İsrail ve Filistin savaşının da etkileri hissedilecektir. Bununla birlikte yatırım araçlarında ciddi bir hareketliliğin yaşanacağını ya da nasıl bir hareketlilik yaşanacağı yönünde bir öngörüde bulunulabilir. Yurt içi piyasalara baktığımız zaman İsrail ve Filistin savaşının ardından altın da artış yaşanırken dolar baskılandı ve borsada da gün içinde genel olarak düşüş yaşandığını vurgulayabiliriz.

Herkese 50.000 TL!

633.jpg

Küresel ve yurt içi piyasalarında yaşanan gerginliklerin insanları da etkilediğini hepimiz biliyoruz. Dolayısı ile bu gelişmeler yakından takip edilip incelenmektedir. Öte taraftan bankalar her ay hem kendi müşterilerini mutlu etmek hem de yeni müşteri kazanmak için birbirinden güzel kampanyalar hazırlamaktadır. Hazırlanan kampanyalar vatandaşlar tarafından takip edilip incelenmektedir.
ING Bank’ ın hazırlamış olduğu kampanyalar birçok kişi tarafından yakından takip edilip incelendiğinden kaynaklı ilk defa İNG li olacak kişiler için hazırlanan özel kampanyanın detayları da merak konusu oldu.

İlk defa ING li olacaklar için hazırlanan özel kampanyanın detaylarına baktığımız zaman “50.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredinizi Turuncu Ekstra'lı olarak kullanın, nakit iade avantajından faydalanın. Kredi faiziniz ne olursa olsun, %2,49 oranında yansısın. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp Banka Kartı’nızdan alışveriş yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek kredi tutarınıza göre aylık 2.000 veya 4.000 puan toplamanız yeterli. (İndirimli faizlerden yararlanabilmek için her iki koşulda da Turuncu Ekstra programına katılmış olmanız ve ihtiyaç kredinizi Kredim Güvende Hayat Sigortası ile birlikte kullanmanız gerekir. Sözleşme faiz oranınız değişmeyecek olup, seçtiğiniz koşulu sağladığınızda bir sonraki ay nakit iade ile faiz oranınızı düşük hissedersiniz. ING’nin kampanyayı sonlandırma ve koşulları değiştirme hakkı saklıdır. * Turuncu Ekstra programında her 1 TL’lik alışveriş ya da fatura ödemesi karşılığında 1 puan kazanılır) olduğunu görüyoruz.

aile.jpg

Kampanya koşulları “kampanyadan ilk kez ING’li olacak müşteriler, 50.000 TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında 24 ay vadeye kadar yararlanabilir. Belirtilen Turuncu Ekstra’lı kredi yansıyan faiz oranı, kampanya dahilindeki ilk kredi kullanımında geçerlidir. Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faiz oranınızın kampanya faiz oranından yüksek olması halinde, sözleşme faiz oranınız geçerli olur. Turuncu Ekstra’lı kredilerde sözleşme faizi değişmeyecek olup %3,39'dan başlar. Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %3,39 ile %8,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir. Kredi kullanımlarında dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır” şeklindedir.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir