Altında ŞOV BAŞLIYOR! Ters köşeye hazır olun, o tarihte tüm dengeler değişecek

Altında ŞOV BAŞLIYOR! Ters köşeye hazır olun, o tarihte tüm dengeler değişecek
Altın fiyatları ne olacak düşecek mi yoksa çıkacak mı? Savaş sonrası gram altın fiyatları ile ilgili bomba tahmin geldi. Büyük şova hazır olun.

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri herkes tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle İsrail Filistin Savaşı sonrası gram altın ne olacak sorusunun yanıtı araştırılıyordu. Bir süredir düşüş eğilimi içinde olan gram altın fiyatı ile ilgili önemli açıklama geldi. Altın kritik sınırı aştı. Peki gram altın kaç TL olacak? Gram altın ne zaman yükselecek?

Orta Doğu’da İsrail ve Filistin arasında yaşanan gerilim sonrasında altın fiyatlarının ne olacağını merak konusu oldu. Bir süredir düşüş içinde olan savaş haberleri ile beraber tırmanmaya başladı. Savaş ortamında altın fiyatları psikolojik olarak yükselmeye başlar kendi uzmanlardan da yeni değerlendirmeler geldi. Peki gram altın ne olacak? Altın düşecek mi yoksa çıkacak mı?

GRAM ALTIN İÇİN BOMBA TAHMİN GELDİ

Gram altın bir süredir düşüşünü sürdürüyordu. Özellikle Ekim ayı faiz tahminleri açıklanmadan önce 1650 TL seviyelerine kadar gerileyen gram altın savaş ortamında psikolojik olarak yükselmeye başladı. Üstelik altın alacaklar için yeni tahminler de geldi. Gram altın fiyatları kısa süre içinde 2000 TL’yi görecek. Uzmanlar altın almayı ve altına yatırım yapmayı düşünenler için elinizi çabuk tutun uyarısında bulundu. Her ne kadar bir süredir düşüş trendi içinde olsa da gram altın yılsonuna doğru yeniden toparlanacak. Üstelik savaş psikolojisinde bu toparlanma daha hızlı olabilir.

FAİZ KARARLARI SONRASI DENGELER DEĞİŞECEK

Son olarak Eylül ayında Merkez Bankası’nın olduğu faiz kararı ile birlikte gerilemeye başlıyor gram altın fiyatları İsrail Filistin incelemenin ardından yeniden yükselişe eğilimine girmişti. Altın fiyatlarında özellikle Türkiye cumhuriyeti Merkez Bankası’nın Ekim ayı faiz kararı son derece etkili olacak. Ayrıca bir yandan da ABD Merkez Bankası’nın faiz kararları takip ediliyor. Ancak gram altın fiyatları ile ilgili olarak uzmanlar yılsonu için 2000 TL tahminini sık sık yeniliyor. Alt gram altın fiyatları yıl sonunda yükselişine devam edecek. O sebeple borcu olanların bir an önce kapatması altına yatırım yapmak isteyenlerin de bu seviyelerden mutlaka alması gerekiyor.

YIL SONUNDA 2000 TL’Yİ GÖRECEĞİZ

Gram altın fiyatlarında 2000 TL rakamları uzak değil. Altın ve para piyasaları uzmanlarına göre aralık ayı itibari ile gram altın 2000 TL’ye kadar ulaşacak.. O sebeple altının düşüşünü bekleyenler boşuna beklemesin. Tam tersine altın fiyatlarında daha da büyük artış olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir