"Ateş Tolun" Açık Arttırmaya Çıkıyor

"Ateş Tolun" Açık Arttırmaya Çıkıyor
Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde büyütülen 'Ateş Tolun' isimli tayın açık artırma yöntemiyle satılacağı duyuruldu.

Sultansuyu yetiştirilmiş olan ‘Ateş Tolun’ isimli tay, 25 Mart'ta saat 14.00'te açık artırma yöntemiyle satılacak. Fiyatlar uygun görülmezse 1 Nisan'da saat 14.00'te pazarlık usulüyle satışa sunulacaktır.

İhaleye ilişkin bilgilere göre, tayın satışı Akçadağ'daki Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nde açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak için 100 bin TL geçici teminat yatırılması gerekmektedir. Tayın satışı, İhale Alım-Satım ve İhale Komisyonu'nun nezaretinde gerçekleştirilecek.

İhaleye ilişkin detaylar şöyle:

“Firmalar geçici teminatlarını yatırmak kaydıyla gerekli yetki belgeleri asılları ile ıslak imzalı tekliflerini posta ya da kargo ile de gönderebilirler. Bu şekilde gönderilen teklifler isteklinin son teklifi kabul edilir. Pazarlık Usulü, yukarıda belirtilen ihale tarih ve saatine kadar komisyona ulaşan kapalı teklifler açıldıktan sonra en yüksek teklif üzerinden salonda hazır bulunan istekliler arasında açık arttırma usulü ile devam edecektir. Satış sonrası işlemler İşletmemizce satış ihalesi şartnamesi esaslarında yapılacaktır. Satışa sunulacak tayımız Karacabey Tarım İşletmesinde olup, tay işletmede görülebilir.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir