Başkan Çınar Yemek Fabrikasında İnceleme Yaptı

Başkan Çınar Yemek Fabrikasında İnceleme Yaptı
Çınar, Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde Yeşiltepe’de hizmete sunulan Yemek Fabrikasında incelemeler gerçekleştirdi.

Yeşiltepe’de üç bin metrekarelik kapalı alanda hizmete açılan Yeşilyurt Belediyesi Yemek Fabrikası’nda; yönetim birimleri, konuk ağırlama alanları, dört adet soğuk depo, et işleme bölümü, bulaşıkhane, sebze doğrama alanı, pasta üretim birimi, yerel üretim birimi, personel yemekhanesi, sosyal tesislere ait depo, yemek yükleme alanları, pazarlama birimi, erkek-kadın duş alanları ile ibadet yerleri yanı sıra tuvaletler ve dinlenme alanları bulunmaktadır.

AÇILIŞI MALATYALILAR GERÇEKLEŞTİRECEK

Düzenli, temiz ve modern bir ortamda faaliyet gösteren Yeşilyurt Belediyesi Yemek Fabrikası'nda uzman aşçılar tarafından hijyen standartlarına uygun şekilde hazırlanan yemek menüleri, talepte bulunan fabrikalara, kamu kurumlarına ve özel şirketlere gönderilecek. Günlük 50 bin kişilik yemek kapasitesine sahip olan Yemek Fabrikası'nın büyük bir bölümü tamamlanmış olup, yakın bir zamanda düzenlenecek törenle kapılarını Malatya halkına açacak.

Temel amaçlarından biri piyasadaki fiyat dengesine katkı sağlamak olan Yemek Fabrikasını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, fabrika içindeki birimleri detaylı bir şekilde gezdi. Yetkililerden bilgi alarak, usta ve aşçılarla sohbet etti ve çalışmaları yerinde inceledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir