Başkan Güder'den Müjdeli Haber

Başkan Güder'den Müjdeli Haber
Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyaret eden Günder, dernek üyeleri ve vatandaşlarla buluştu. Ziyaret esnasında açıklamalarda yapan Güder 15 bin ev müjdesini verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Mehmet Doğan, dernek üyeleri ve vatandaşlarla istişareler gerçekleştiren Başkan Güder’e AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de eşlik etti.

15 BİN KONUT İNŞA EDİLECEK!

Bir araya gelindiğinde birlikte güzel çalışmalar yapılabileceğini vurgulayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Birbirimize sahip çıktığımız sürece anlam kazanıyoruz, önem kazanıyoruz. Birbirimizden uzaklaştıkça gücümüzü yitiriyoruz. İnşallah bu, güçlenmenin vesilesi olacak. 2019’da göreve geldiğimizde özellikle hedefimiz tüm mahallelerimizi eşit seviyeye getirmekti. Ve bir eserimiz var sizin karşınızda. Şehit Fevzi’de hiç kimsenin cesaret edemediği, yapmadığı yerde biz gittik, evleri yıktık. 700 tane vatandaşımızın evini yeniledik. Derme Deresi’ni temizledik ve orada güzel binalar yaptık. Şu an müteahhitler yavaş yavaş o bölgeye giriyorlar, girecekler. Battalgazi Mahallesi’nde mahkemelik yerler vardı; onları çözdük. Bu bölgelere hizmeti hızlı ve seri bir şekilde getirmek gerekiyor. Bizim de hedefimiz bu. TOKİ’yi, binlerce konutu Orduzu’ya getirdik. Başka yerlerde bu konutları yapmayı düşünüyorlardı, biz Orduzu’ya getirdik. Diğer ilçelerde çevreyolunun altına konut götürülen yerler yok. Eskimalatya’ya konutları götürdük. Çarşı içerisinde de Allah’ın izniyle 2024’ün sonunda ticareti başlatacağız diye düşünüyorum. İnsanların dışarıya gitmesini istemiyoruz. Çarşı içerisinde müsait alanlarda 15 bin konut inşa edilecek. Bu bölgelerde yıkılan ev sayısı fazla olan yerlerde biz kentsel dönüşüm alanı ilan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir