Battalgazi Yenilenmede Hız Kesmiyor

Battalgazi Yenilenmede Hız Kesmiyor
Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi her alanda marka haline getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in direktifleriyle ilçe genelinde yolları daha konforlu hale getirmek amacıyla çalışmalarına devam eden Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elmasuyu Mahallesi'nde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. İhtiyaç ve taleplere uygun olarak hareket eden ekiplerin faaliyetleri, vatandaşları son derece memnun etti. İlçenin gelişimi için vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı odak noktası haline getirdiklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,

“Battalgazi’mizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa ederken vatandaşlarımızdan gelen talepleri de hızlı ve ivedi bir şekilde yerine getiriyoruz. Geldiğimiz günden bugüne her bir mahallemizde toplumun her kesimine yönelik birbirinden önemli ve değerli, ilçemizin gelişimini sürdürmek, geleceğimizi inşa etmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalar yaptık. Battalgazi’mizin geleceğini ilmek ilmek işlerken sorunların çözümü noktasında da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Battalgazi’mizi her alanda marka haline getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“BU YAMA ÇALIŞMALARIYLA KIŞ AYLARI İÇİN BİR NEFES ALMIŞ OLDUK”

Elmasuyu Mahallesi sakini Abuzer Kaplan,

“Biz 40 yıldır bu mahallede ikamet ediyoruz. Yapılan hizmetlerden, çalışmalardan memnunuz. Sorunlarımızı dinleyip çözüm için çabalayan Battalgazi Belediye Başkanı’mız Osman Güder’e çok teşekkür ederiz. Bu yama çalışmalarıyla kış ayları için bir nefes almış olduk. Belediyemiz mahallemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalar yapıyor. Bu hizmetler sayesinde mahallemizin ihtiyaçlarını anlayan ve hızlı bir şekilde çözüm üreten bir yaklaşım sergileniyor. Dün belediyemize müracaat ettik; bugün hemen geldiler. Bu hızlı dönüş ve ilgi, belediyenin vatandaş memnuniyetini öncelik olarak gördüğünü ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir