Bu İçerikler Tekrar Abonelik Aldırtır! Netflix Ekim Ayı İçerikleri Belli Oldu!

Bu İçerikler Tekrar Abonelik Aldırtır! Netflix Ekim Ayı İçerikleri Belli Oldu!
Netflix Ekim ayında hangi içeriklerin platformda yayına gireceğini duyurdu.

Uluslararası çapta en çok kullanılan dizi ve film platformlarından biri olan Netflix, Ekim ayında hangi içeriklerin gösterime gireceğini duyurdu. Ekim ayında yayımlanacak olan film ve dizileri duyuran yapım, aynı zamanda tarihleri de net bir şekilde açıkladı.

5 yeni filmi kitaplığına ekleyeceğini duyuran Netflix, Ekim ayı içeriklerinin tamamını açıkladı. Film, dizi, belgesel ve çeşitli kategorilerdeki yapımları izleyiciyle buluşturacak olan Netflix, Ekim ayında da yeni içerikleriyle dikkat çekeceğe benziyor. İşte Ekim 2023 Netflix’e eklenecek içerikler listesi…

Ekim Ayında Netflix'te Yayına Girecek İçerikler Listesi!

Ekim ayında Netflix'te yayımlanacak olan içerikler şöyle:

Lupin 3. Sezon - 5 Ekim!

3. Sezonu için Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanan Lupin, bu defa 7 bölümden oluşacak. Omar Sy dizide ünlü hırsız ve kılık değiştirme ustası Arsène Lupin’i canlandırırken ona dizide Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Shirine Boutella ve Vincent Londez gibi isimler eşlik ediyor.

netflix-balerin.jpg

Balerin - 6 Ekim

5 Ekim tarihinde 28. Busan Uluslararası Film Festivali’nde prömiyerini yapacak olan Balerin filmi, Lee Chung-hyun tarafından yönetildi. eon Jong-seo, Kim Ji-hoon ve Park Yu-rim gibi isimlerin oynadığı gerilim filmi 6 Ekim tarihinde Netflix’te yayında olacak.

Reptile - 6 Ekim

Grant Singer ve Benjamin Brewer’ın yazdığı Reptile isimli film, genç bir emlakçının vahşice öldürüşmesini konu alıyor olacak. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını konu alan dram film, 6 Ekim’de Netflix ekranlarında yayımlanacak.

netflix-reptile.jpg

Yaratılan - 20 Ekim

Çaresiz hastalıklara çözüm bulmayı hedefleyen Ziya, birlikte gizli ve yasaklı bir deney yaptığı İhsan’la birlikte büyük bir bedel ödemek zorunda kalır. Taner Ölmez, Erkan Koçak Köstendil, Engin Benli gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Çağan Irmak imzalı bu korku dizisi ise 20 Ekim’de Netflix’te olacak.

Pain Hustlers - 27 Ekim

Kızı ve kendisi için daha iyi bir hayat yaşamak amacıyla harekete geçen Liza, girdiği şirketi yükselişe geçirir. Böylelikle lüks bir hayata geçen Liza’nın yaşamı bir hayli değişecektir. Chris Evans ve Emily Blunt’un birlikte rol aldığı film, 27 Ekim tarihinde NEtflix kütüphanesinde olacak.

netflix.jpg

Last One Standing 2. Sezon - 10 Ekim

8 Mart 2022’de ilk sezonuyla Netflix’e gelen ve 2. Sezon gösterimine hazırlanan dizi, 10 Ekim 2023’te yayımlanacak. Daigo Yamamoto, Hikaru Takahashi, Gekidan Hitori gibi isimlerin bulunduğu dizi, yeni sezonuyla da büyük ses getireceğe benziyor.

Fair Play - 13 Ekim

Chloe Domont tarafından yazılıp yönetilen Fair Play isimli gerilim filmi, 13 Ekim’de Neftflix’te olacak. Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Sebastian De Souza gibi isimlerin bulunduğu filmde genç bir çiftin ilişkisi anlatılacak.

Bodies - 19 Ekim 2023

Si Spencer tarafından kaleme alınıp Dean Dean Ormstonm, Tula Lotay, Meghan Hectrick ve Phil Winslade tarafından çizimleri tamamlanan aynı isimli DC çizgi roman uyarmaları Bodies, bir mini dizi olarak Netflix kütüphanesine eklenecek. Paul Tomalin tarafından yaratılan mini dizi, İngiliz polisiye gerilim türünde olacak.

netflix-elite.jpg

Elite 7. Sezon - 20 Ekim

İspanyol gençlik ve suç draması dizisi olan Elite’in 7. Sezonu, 20 Ekim 2023 itibarıyla Netflix’te gösterimde olacak. Uzun bir ara veren dizi, yeni sezonunda Omar Ayuso, Carmen Arrufat, Álex Pastrana ve Maribel Verdú gibi isimlere de yer verecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir