Emekli ve asgari ücretliye koşulsuz şartsız 1500 TL ek ödeme yapılacak

Emekli ve asgari ücretliye koşulsuz şartsız 1500 TL ek ödeme yapılacak
Resmen duyuruldu. Asgari ücretliye ve emekliye koşulsuz şartsız ek ödeme yapılacak. 1500 TL Ek ödeme için son 10 gün.

Asgari ücretle çalışanlar ve emekliler için ek ödeme duyurusu sabah saatlerinde geldi. Milyonlarca kişinin faydalanacağı ödemeler için açıklama yapıldı. Bu ödemeyi kaçıran çok üzülür. Çünkü tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak veriliyor. Ek ödeme miktarı 1.500 olarak belirlendi. Fırsatı kaçırmak istemeyenler hemen başvuru yaparak ödemelerini alabilir.

Ziraat Bankası'ndan Asgari ücretli Çalışanlar ve emekliler için yepyeni bir kampanya daha başlıyor. Ziraat Bankası müşterisi olanlar için 1500 TL’lik ek ödeme desteği geldi. Devlet destekli olarak verilecek olan ek ödeme için koşul yok şart yok. Başvurular başladı 10 gün daha devam edecek. Kasım ayının sonuna kadar başvuru işlemlerini tamamlayanlar ek ödeme alma fırsatını elde edecek. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasına başvuru detayları haberimizde…

ZİRAAT BANKASI'NDAN 1500 TL EK ÖDEME

4 Ekim tarihinden itibaren Ziraat Bankası'nda yepyeni bir kampanya daha başladı. Kasım ayı sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında Ziraat Bankası müşterileri için 1500 TL Ek ödeme verilecek. Kampanyaya katılmak isteyenlerin mutlaka Ziraat Bankası Bankkartı olması gerekiyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden kampanya detayları da paylaşıldı.

ziraar-bankasi-bank-kart.jpg

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI

Ziraat Bankası müşterilerinin tek seferde kartları üzerinden yapacakları 400 TL ve üzeri peşin ya da taksitli otobüs bileti Alışverişlerine 150 TL'lik ödeme verilecek. Tek seferde 10.000 TL ve üstü yurt içi Otel hizmeti satın alanlar ise Ziraat Bankası'ndan 1500 TL’lik ek ödeme şansım yok sahip olacak.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİNİZ?

Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası kapsamında verilecek olan hediye paraları sadece katılım gösteren Ziraat Bankası müşterileri kazanıyor. Katılım için bankkart mobil, bankkart.com.tr ve SMS aracılığı İle başvuru yapmak yeterli oluyor. Seyahat ve alışveriş için başlatılan yeni kampanyaya katılanlar kazandıkları bankart Liraları Kasım ayından itibaren kullanmaya başlayabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir