Emeklilere ek ödeme piyangosu vurdu! Maaşa ek 7500, 8000, 10.000, 12.000 TL karşılıksız nakit destek

Emeklilere ek ödeme piyangosu vurdu! Maaşa ek 7500, 8000, 10.000, 12.000 TL karşılıksız nakit destek
Emeklilere büyük piyango çıktı. Ekim ayı bitmeden emekli vatandaşlara maaş ek 7.500-8.000-10.000-12.000 TL karşılıksız nakit destek verilecek.

Emekliler için Ekim ayında birçok Müjde gelmeye devam ediyor. Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeyi alan emekliler 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ile sevinçten adeta havalara uçtu. Emekliye Cumhuriyet ikramiyesi ödemeleri Kasım ayının ilk haftasında yapılacak nokta Buna ek olarak milyonlarca emekliye bankalardan da ekim ayı kıyakları gelmeye devam ediyor. Ekim ayında emekli vatandaşlara yönelik birçok yeni destek ödemesi var. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olmak fark etmeksizin Emekli promosyonu ödemesi yapılacak.

16 milyon emekli için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısının ardından önemli Bir açıklamada bulunmuştu. 9 Eylül'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonlarca emeklinin beklediği Müjdeli haberi verdi. Emeklilere tam 5.000 TL Cumhuriyet ikramiyesi onaylandı. Üstelik emekli Cumhuriyet ikramiyesi ödeme tarihleri de belli oldu. Emekli maaşı alan vatandaşlar Cumhuriyet ikramiyesi ödemelerine Kasım ayının ilk yarısında kavuşacak nokta Buna ek olarak emekliye bankalardan da sürpriz ödemeler gelmeye devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için bankalar promosyon miktarlarını güncelledi. Peki emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Güncel emekli promosyon kampanyaları ve detaylar haberimizde…

emekli-ek-odeme-1-002.jpg

SSK, BAĞ-KUR VE 4C EMEKLİSİNE GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli ikramiye açıklaması sonrası bankalara da bir çağrısı olmuştu. Emekli vatandaşlara verilen promosyonlar konusunda bankalardan güncelleme isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çağrısı yanıt buldu. Birçok banka peş peşe promosyon ücretlerini güncellemeye başladı.

Özel bankalarda da kamu bankalarında da emekli promosyonu ile ilgili yeni gelişmeler var. 7.500 TL ve üstü maaş alan emekliye verilecek olan yeni promosyon ücretleri 15.000 TL'ye kadar yükseldi. Şu anda özel bankalar ve kamu bankaları tarafından sağlanan maaş aralığına göre değişen promosyon ödemeleri artık 7500, 8000, 10.000, 12.000 TL olarak veriliyor.

emekli-ek-odeme-2-002.jpg

EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI DEĞİŞTİ Mİ?

Peki Bankaların emekli promosyon şartları değişti mi? Bankalar promosyon ücretlerini artış yaptı ancak Emekli promosyonu şartlarında herhangi bir değişiklik yapılmadı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi olanlar için hala 3 yıllık taahhüt karşılığında bankalardan promosyon ödemesi veriliyor. Bunun dışında bazı bankalarda ek koşullar olabiliyor. Ancak bu ek koşullar karşılığında ek ödeme imkanları veriliyor. Örneğin fatura ödeme talimatı ya da kredi kartı gibi kullanımlarda ekstra para alabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir