Emekliye 17 Ekim'de 5000 TL ikramiyeye ek 12.500 TL promosyon kesinleşti! Duyuru sabah yapıldı

Emekliye 17 Ekim'de 5000 TL ikramiyeye ek 12.500 TL promosyon kesinleşti! Duyuru sabah yapıldı
Bankaların emekliye jestleri devam ediyor. 5000 TL ikramiye ödemesine ek olarak emekliye 12.500 TL de promosyon ödemesi kesinleşti. Son dakika duyurusu bu sabah yapıldı.

Bankalar Emekli promosyonu ödemelerine zaman üstüne zam yapmaya devam ediyor. 17 milyon SSK ve bağ-kur emeklisi vatandaş için Ekim ayında kampanyalarına yeni zamlar yapan bankalardan Sabah saatlerinde son dakika duyurusu geldi. Çok sayıda özel banka ve 3 devlet bankası emekliye rekor promosyon ödemesi yapacak. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi için kolları sıvayan bankalardan 5.000 TL ikramiye müjdesine ek 12.500 TL de promosyon desteği müjdesi geldi. İşte banka banka emekli promosyon listesi ve yüksek promosyon veren bankalar…

Bankalardan emekli dul ve yetim aylığı alanlar Şehit yakınları ve gazi yakınları için emekli promosyonu fırsatları gelmeye devam ediyor. Az önce bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Emekliye promosyon veren bankalarda miktarlar arttırıldı. SK ve bağ-kur emeklisinin yanı sıra memur emeklisi ve EYT emeklisi de maaşını taşıyarak bankalardan promosyon desteği alabiliyor. Bankaların Yeni emekli promosyonu kampanyası 12.500 TL'ye kadar yükseldi. Peki Kimler emekli promosyonu alabilir? Bankaların promosyon şartları nelerdir? İşte en yüksek promosyon veren bankalar ve yeni promosyon ücretleri…

acil-ihtiyac-kredisi-2-001.jpg

EMEKLİYE EKİMDE PROMOSYON REKORU KIRILACAK

Emekli maaşı alanları için Ekim ayında yeni promosyon Ödemeleri duyurulmaya devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi yaklaşık 17 milyon kişi için bankalar Ekim ayında ücretleri arttırdıkça arttırıyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi duyurusu sonrası bankalardan da yeni bir hamle geldi.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank Garanti Bankası Akbank Türkiye İş Bankası Yapı Kredi Bankası ING Türkiye Finansbank Albaraka Türk TEB gibi birçok bankadan sunulan promosyon ücretleri Ekim ayında arttırıldı. Emekliler artık bankalara maaşlarını taşımaları karşılığında 7.500 TL ile 12.500 TL arasında değişen ek ödeme almaya hak kazanacak.

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Bankaların sunduğu emekli promosyon kampanyasında şartlar oldukça kolay. Sadece 3 yıllığına emekli maaşınızı taşıyarak Seçtiğiniz bankanın müşterisi olmak promosyon ödemesi almak için yetiyor. Hiçbir şekilde ek koşul istemeyen bankalar emekli maaş taahhütü vermeleri durumunda sadece emeklilere değil aynı zamanda emeklerinin hak sahibi olan dul ve yetim aylığı alanlara da promosyon fırsatı sunuyor.

65-yas-maasi-2-001.jpg

BAŞVURU SÜRESİNİ KAÇIRMADAN ÖDEMENİZİ ALIN

Emekli maaşı alıyorsanız ya da dul ve yetim aylığı almaya devam ediyorsanız ekim ayı emekli Promosyon kampanyalarında son başvuru tarihi 31 Ekim 2023. Başvuru süresini kaçırmadan Seçtiğiniz bankaya başvuru yaparak emekli promosyon ödemesi almaya hak kazanabilirsiniz. Emekli promosyonu kampanyası SSK bağ-kur memur emeklisi olan 17 milyon vatandaşı kapsıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir