Gürkan: "Başka Partiden veya Çatı Aday Olmayı Düşünmüyorum"

Gürkan: "Başka Partiden veya Çatı Aday Olmayı Düşünmüyorum"
AK Parti'den aday gösterilmeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, başka bir parti ya da çatı aday olarak aday olmayacağını net bir şekilde belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti tarafından tekrar aday gösterilmemesi üzerine, bir süre sessiz kaldığı iddia edildi. Gürkan hakkında ortaya atılan iddialar arasında, CHP'den aday olacağı veya çatı aday olarak gösterileceği şeklinde çeşitli spekülasyonlar dolaştı.

Konuyla ilgili Gürkan'a yöneltilen "Aday olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Çatı adayda olsa, tek adayda olsa girmem. Yeter bu kadar, 20 sene bu memlekete hizmet ettik" şeklinde net bir cevap verdi. Gürkan'ın bu sözleriyle gelecekteki siyasi tercihleri konusunda net bir duruş sergilediği görülüyor.

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen ve bir süredir sessiz kalan Gürkan, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Eserlerimiz ortada. Allah bunları bize bahşetti. Millet teveccühünü gösterdi. Ben Allah’a şükür ediyorum. Bu hizmetlerinde yüzyıllara sair olduğunu biliyorum. İnşallah, geçmişlerimize rahmet okurlarsa ne mutlu bize diyorum. Şükür; alnımız açık, yüzümüz ak. 20 sene içinde bir personelimizi adliyenin, karakolun önünde geçirmedim. Yaptığımız evlerin bir tanesi zarar görmedi. Bu şerefte bize yeter, diyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir