İtibarımızı Kaybettirmeye Çalışanlara Milletimiz İnanmıyor

İtibarımızı Kaybettirmeye Çalışanlara Milletimiz İnanmıyor
Cumhurbaşkanı: "Partimizin eski belediye başkanlarını, milletvekillerini aday göstermek için çaba sarf eden partilere milletimiz itibar etmeyecek. Şantajcılara inanmıyoruz."

Malatya'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,

31 Mart'taki seçimlerde, şehirlerini idare edecek belediye başkanlarını, meclis üyelerini ve muhtarlarını seçecek olan Türkiye için Cumhur İttifakı olarak işbirliği yapıyoruz. AK Parti'nin başarı ve deneyimini kimseyle sorgulamayız. Belediye başkanlığı, hizmet yarışının bir parçasıdır.

Partimizin eski belediye başkanlarını, milletvekillerini, teşkilat mensuplarını aday göstererek bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir. Biz kendi ittifakımızdan, partimizden mesulüz. Bize kaybettirmek için çalışıp, bizim gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz. Bunun adı siyasi şantajcılıktır.

Sadece öteki ne veriyorsa 5 fazlası benden diyerek ülkede güven ve istikrarı bozmaktan başka işi olmayanlara acıyarak bakıyoruz. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin şantajcılara ve zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir