MASKİ Personeline Trafik Eğitimi

MASKİ Personeline Trafik Eğitimi
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitimleri kapsamında personele yönelik “Karayollarında Trafik Güvenliği” konulu eğitimi düzenlendi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen eğitime, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve personeller katıldı. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü personellerinden Trafik Eğitmeni Polis Memuru Bekir Ferik, araç kullanırken cep telefonu kullanmamanın önemini vurgulayarak, "İnsan hayatı çok kıymetli. Özellikle trafik kazalarında binlerce insanımızı kaybediyoruz. Bu nedenle trafik kurallarına harfiyen uymalıyız" dedi.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ise, "Trafikte ölümlü ve yaralanmalı kazaları en aza indirme gayretindeyiz. Hem kendi hayatlarımız hem de sizin için önemli. Kimse üzülmesin diye trafik kurallarına uyalım. Emniyet kemeri takmayı alışkanlık haline getirelim" ifadelerini kullandı.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Daha öncesinde de birçok alanda eğitim verdiklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, hizmet içi eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir