STK Ziyaretleriyle Ortak Akılla Yol Haritalarını Belirleyeceğiz

STK Ziyaretleriyle Ortak Akılla Yol Haritalarını Belirleyeceğiz
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Malatya'da 17 bin konutun inşaatının hızla devam ettiğini duyurdu.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, STK temsilcileriyle bir araya gelerek ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket edeceklerini belirtti. Seçim çalışmalarına STK ziyaretleriyle devam eden Taşkın, yol haritalarını belirlemede fikir alışverişinde bulundu. Pancar Kooperatifi, Şeker-İş, Türk-İş Sendikası ve Kamu-Sen'i ziyaret eden Taşkın, partilileriyle birlikte ortak vizyon oluşturmayı hedefliyor.

BİRLİKTE ÇÖZÜM YOLLARI ARAYACAĞIZ

Göreve gelmelerinin ardından ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ederek yol haritalarını belirleyeceklerini belirten AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, "Çiftçimiz ve tarımla iç içe olacağız, sorunların çözümüne katkı sunacağız. Merkezi idare ve Büyükşehir yetki alanında kalan sorunlarda aracı kurum olarak sizlerle birlikte Malatya’mızı daha müreffeh bir şehir haline getirmek için gayret içinde olacağız" dedi.

6 BİN 140 KALICI KONUTUN KURALARI ÇEKİLDİ!

6 Şubat depremlerinin ortaya çıkardığı büyük yıkıma dikkat çeken AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın,

"Devletimizin gücü ve Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu sayesinde yaralarımız sarılıyor, çalışmalar hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 6-7 ay gibi bir sürede tamamlanan 6 bin 140 kalıcı konutun kuraları çekildi. Şuan da 17 bin civarında konutun inşaatı ise devam ediyor. Tek bir vatandaşımızın konteyner kentler ve çarşıda kalmayıncaya kadar durmayacağız. İnşallah hep birlikte depremin yaralarını sararak Malatya’mızı ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir