Yeşilyurt'ta Horata ve Banazı Bölgelerine Yeni Deprem Konutları Müjdesi

Yeşilyurt'ta Horata ve Banazı Bölgelerine Yeni Deprem Konutları Müjdesi
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Horata ve Banazı bölgelerindeki Tuztaşı mevkiinde yapılması planlanan deprem konutlarının inşasına en kısa sürede başlanacağı müjdesini verdi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Horata ve Banazı muhtarlarıyla birlikte, rezerv alanı ilan edilen Tuztaşı mevkiindeki 76 dönümlük alanda incelemelerde bulundu. Zemin açısından deprem konutlarının yapımına uygun olduğunu belirten Geçit, projenin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nde olduğunu söyleyerek, çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeledi.

“HORATA VE BANAZI BÖLGESİNİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Vatandaşların güvenli evlerine geçişi için yoğun mesai harcayacaklarını belirten AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, bölgenin kalkınması için projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Prof. Dr. İlhan Geçit,

“Rezerv alanımız gerçekten iyi bir alan. Gerekli tüm testlerden geçen bir bölge. İyi seçilmiş bir alan. Kayalık bir zemin ve yeri çok uygun. Vatandaşlarımızdan gelen talepte bu yönde zaten. Vatandaşlarımızdan gelen talebi hiçbir zaman kulak ardı etmeyeceğiz. Bu bölge ile ilgili bizim de yaptığımız değerlendirmelerde bu bölgedeki konutlarla ilgili süreç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nde projemiz duruyor. Bu projeyi, Bakanlığımızla görüşerek inşallah en kısa süre içerisinde başlatacağız. Banazı ve Horata bölgemizin konut ihtiyacını bir an önce hızlı bir şekilde gidermiş olacağız. Güvenilir ve sağlıklı konut inşası en kısa süre içinde bitecek inşallah. Hükümetimiz güçlü ve 22 yıldır halktan onay almış bir iktidar. Hizmet odaklı bir iktidar olduğu için halkımız bu onayı verdi. Biz de göreve seçilmemiz durumunda hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışını devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir