Yeşilyurt'un Ehil ve Liyakat Sahibi Adayı!

Yeşilyurt'un Ehil ve Liyakat Sahibi Adayı!
AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit: "Yeşilyurt'un adaylarını ehil ve liyakat sahibi olana oy verelim."

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, seçim çalışmalarını kırsaldaki mahalle ziyaretleriyle sürdürdü. Geçit, Kuşdoğan Duruldu, Fatih, Çayır ve Karahan Mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti ve seçimlerde destek istedi.

Prof. Dr. Geçit, buralarda yaptığı konuşmalarda 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemine vurgu yaparak,

“Mutlaka Yeşilyurt’un adaylarını şöyle bir teraziye koyup tartalım. Bunlar kimdir, bunlar daha önceki hayatlarında ne gibi başarılar gösterdi? Bunların meslek hayatlarındaki uygulamalar nasıldı? Halkın lehine miydi değil miydi? Bunlar eğer mühendis ise hangi projelerde görev almış ve nereye imza atmış. Ne gibi şehirlerin önünü açmışlar? Bunları iyi araştırıp sonrasında karar vermeleri gerekiyor. Kim, ehil ise, kim liyakat sahibi ise ona evet diyelim. Biz Yeşilyurt’ta göreve geldiğimizde insan ve toplum odaklı hizmet üreteceğiz. Bugüne kadar hiç kimsenin kimlik aidiyeti üzerinden bir siyaset geliştirmedik. Kimseyi ayırmadık. Herkesi eşit tuttuk. Bugünden sonrada inşallah belediyecilik hizmetinde de bunu daha da geliştireceğiz.” şeklinde konuştu.

60 KONUTUN 30’U VATANDAŞA VERİLDİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Kuşdoğan Mahallesi'nde 6 Şubat depreminde evleri yıkılan vatandaşlar için yapılan köy konutlarına ziyaret gerçekleştirdi. Tamamlanan 30 konutun teslimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre Şehircilik Bakanlığı'na teşekkür etti. Prof. Dr. İlhan Geçit,

“6 Şubat asrın felaketi depreminin ardından şehrimiz ve ilçemiz büyük hasar aldı. Kuşdoğan’da da 60 civarında konutumuz vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın Çevre ve Şehircilik Bakanlığına verdiği talimatla başlatılan köy konutları yapılmaya başlandı. Bu 60 konuttan 30’u vatandaşa teslim edildi. Geri kalan konutlar kısa sürede bitirilecek. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir