Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat! Ekim ayında 2500 TL

Ziraat bankası hesabı olanlar dikkat! Ekim ayında 2500 TL
Ziraat bankası hesabı olanlara güzel haber geldi. Ziraat hesabınız varsa Ekim ayında 2500 TL ödeme geliyor.

Ziraat Bankası hazırlamış olduğu kampanyalar ile gündemde yer almaya devam ediyor. Bu sefer ki kampanya ile herkese 2.500 TL fırsatı bulunmaktadır.

Türkiye’ nin en eski ve en büyük kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankasının hazırlamış olduğu kampanyalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Bu bağlamda hazırlanan kampanya ile herkese 2.500 TL Bankkart Lira fırsatı bulunmaktadır. Kampanyanın şartları merak konusu oldu.

Ziraat Kart Olan Herkese 2.500 TL!

ziraat1.jpg

Ziraat Bankası Türkiye’ nin en eski kamu bankaları arasında yer aldığından dolayı kampanyalar yakından takip edilip güvenilmektedir. Bu bağlamda kampanya şartları yakından takip edilip araştırılmaktadır. Dolayısı ile birçok sektörde tatil, konaklama, market, elektronik, beyaz eşya ve mobilya sektöründe kampanya hazırlandığını ifade edebiliri.
Konaklama sektöründe hazırlanan kampanya detayları vatandaşlar tarafından yakından takip edilmektedir. Bu bağlamda hazırlanan kampanyanın şartları ve detayları araştırılmaktadır. Gerekli koşulların sağlanmasının ardından kişilerin kampanya fırsatlarından yararlanabileceğini ifade edebiliriz. Dolayısı ile kampanya şartlarının bilinmesi önem arz etmektedir.

Ekim Ayı Kampanyası!

Ekim ayı içerisinde geçerli olan kampanya fırsatlarından yararlanmak isteyen kişilerin gerekli başvuruyu belli tarihler içerisinde yapması gerekmektedir. Bu bağlamda konaklama sektöründe hazırlanan kampanya fırsatlarından yararlanmak isteyen kişilerin şartları sağlaması gerekmektedir.

Kampanya koşullarına baktığımız zaman “Bankkart kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TatilBudur'da tek seferde yapılacak 12.500 TL-19.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.000 TL Bankkart Lira, 20.000 TL-27.499 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 1.750 TL Bankkart Lira, 27.500 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.500 TL Bankkart Lira verilecektir. Kampanya 6-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart. com. tr web sitesinden veya SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. SMS ile kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan TATILBUDUR yazıp 4757'ye SMS gönderebilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekmektedir. Kazanılan Bankkart Liralar 07 Kasım 2023 tarihinde yüklenecek olup, 15 Aralık 2023 tarihine kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Aralık 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir” olduğunu görüyoruz.

Kampanya şartlarının devamında “bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 2.500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir. Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyasına dahil değildir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kampanya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar için geçerlidir. Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Tatil Budur kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir” bilgileri yer almaktadır.

Küresel ve yurt içi piyasalarda devam eden yüksek enflasyon rakamlarından kaynaklı hayat pahalılığı kendini hemen hemen her sektörde göstermektedir. Dolayısı ile hayat pahalılığının bu denli hissedilmesinin yanından bankaların ya da diğer kamu kuruluşlarının hazırlamış olduğu kampanyalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Kamu arasında bilinen, güvenilir ve en eski bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası’ nın hazırlamış olduğu kampanyalar da yakından incelenmektedir. Bu bağlamda kampanya şartları da araştırılmaktadır. Dolayısı ile konaklama sektöründe hazırlanan kampanya şartlarını sağlayan kişilerin fırsatlardan yararlanabileceğini ifade edebiliriz.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir