Emeklilere 15 Ekim’den sonra dev kıyak geliyor! Tamı tamına 17.500 TL promosyon istisnasız verilecek

Emeklilere 15 Ekim’den sonra dev kıyak geliyor! Tamı tamına 17.500 TL promosyon istisnasız verilecek
Emeklilere 15 ekimden sonra dev ödeme geliyor. Türkiye İş Bankası büyük kıyak yaptı Emekli promosyonu miktarını 17.500 TL'ye çıkardı.

Türkiye İş Bankası'ndan emekli vatandaşlara yeni müjdeler geliyor. adeta promosyon ödemesinde rakiplerini solda sıfır bırakan Türkiye İş Bankası emekliler için çok büyük bir kampanyaya imza atıyor. milyonlarca SSK bağ-kur ve memur emeklisi için kapılarını açan banka, tam 17.500 TL'ye Varan promosyon desteği sağlayacak. Türkiye İş Bankası'nın yeni promosyonu kapsamında başvurularda sadece İşCep uygulaması üzerinden kabul edilecek. yani Birkaç dakika içinde başvuru yaparak 17.500 TL promosyon ödemesini cebinize koymak mümkün. İş Bankası Yeni emekli promosyon kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

İş Bankası'nın Emekli promosyonu kampanyaları adeta milyonlarca emeklinin yüzünü güldürdü. emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaş için İş Bankası kolları sıvadı yeni promosyon ücretlerini duyurdu. Ekim ayının sonuna kadar devam edecek olan yeni promosyon kampanyası kapsamında emeklilere tam 17.500 TL nakit destek sağlanacak. 3 gün içinde yatacak olan emekli promosyonu ödemeleri için başvurular 15 Ekim tarihinde başlıyor.

İŞ BANKASI'NDAN HIZLI PROMOSYON DESTEĞİ

Türkiye'nin en büyük ve en köklü özel bankalarından biri olan İş Bankası emekli müşterileri için yaptığı jetlerine devam ediyor. emekli promosyon kampanyaları ile her daim emekli vatandaşlar tarafından sevilen banka aynı zamanda Ekim ayına özel yeni güncellemeler yaptı. Türkiye İş Bankası Ekim ayında maaşını taşıyan emeklilere rekor promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Üstelik emekliler şubeye gitmeden iş cep uygulaması üzerinden de başvuru yapabilecek. Yani sadece birkaç dakika içinde başvurusunu tamamlayacak olan SSK bağ-kur ve memur emeklisine anında 17.500 TL'lik nakit ödeme desteği tanımlanacak.

emekli-promosyon-1-001.jpg

İŞ BANKASI 17.500 TL EMEKLİ PROMOSYONU ŞARTLARI

Türkiye İş Bankası'nın 30 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli Yeni emekli promosyon kampanyasında ödemeler emekliye aynı gün içinde verilecek. yani beklemeden şubeye gitmeden sadece mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan tüm emekliler istisnasız ödeme alabilecek.

Emeklilere mükemmel bir teklifle gelen Türkiye İş Bankası, Sadece promosyon vermekle kalmıyor emekli müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına da düşük faizli kredi desteğiyle cevap veriyor. Türkiye İş Bankası'ndan 50.000 TL'ye kadar düşük faizle emekli kredisi kullanabilir 36 ay vade fırsatını değerlendirebilirsiniz. Üstelik ödeme erteleme seçenekleri de bulunan İş Bankası'nın bu kampanyası milyonlarca emeklinin bütçesini rahatlatacak kadar geniş kapsamlı.

Türkiye İş Bankası tarafından emekliye sağlanacak olan promosyon desteğine ek olarak ücretsiz havale ve EFT imkanları da var. son başvuru tarihini kaçırmayan emekliler ekim ayı sonuna kadar ödeme almaya hak kazanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir