5 L ayçiçek yağı fiyatları dibe indi! O markette eşsiz indirim başladı

5 L ayçiçek yağı fiyatları dibe indi! O markette eşsiz indirim başladı
Ayçiçek yağı indirimi bekleyenler için resmen dibini sıyırtacak kampanya başladı. O Market mutfakların olmazsa olmaz ürünlerinden ayçiçek yağı fiyatına dev indirim uyguluyor.

Temel ihtiyaç ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı fiyatları son dönemlerde rekor üstüne rekor kırıyordu. Ayçiçek yağına indirim beklentileri de vatandaşlar tarafından her geçen gün artıyordu. Yeni zamların yolda olduğu iddia edilen ayçiçek yağı fiyatlarına o markette dev indirim geldi. Ekonomik alışveriş yapmak isteyen ucuz ayçiçek yağı almak isteyen vatandaşlar bu Kampanyayı sakın kaçırmasın. Peki 5 litre ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? Hangi markette ayçiçek yağı indirimi var?

Rusya ve Ukrayna arasında başlayan krizle birlikte ayçiçek yağ fiyatları da rekor üstüne rekor kırdı. Market raflarında fiyatı 3.04 katına çıkan ayçiçek yağına indirim haberleri de vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Bu yıl üretiminde az olduğu ayçiçek yağında yeni zamlar yolda. Neyseki zam öncesi bazı zincir marketlerden indirim müjdeleri de gelmeye devam ediyor. Bir zincir market daha devasa ayçiçek yağı kampanyasına başladı. Peki ayçiçek yağ fiyatları ne kadar? İndirimli ayçiçek yağı kaç TL?

TARIM KREDİ DE 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 135 TL’YE DÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine uzun süreden beri indirimli satış yapan tarım kredi market ayçiçek yağ fiyatlarına devasa bir indirim uyguluyor. Tarım kredi Koparatif marketlerde 5 litre ayçiçek yağı 135 TL fiyat etiketiyle satılıyor. Çok uzun zamandan beri vatandaşın ucuz ayçiçek yağ arayışına yanıt veren tarım kredi Koparatif market bu kampanyası ile adeta vatandaşın bütçesine hitap ediyor. Tarım kredi marketine ayçiçek yağı indirimi sınırlı süreliğine geçerli. O sebeple ekonomik ayçiçek yağ alışveriş yapmak isteyenlerin elini çabuk tutmaları da gerekiyor.

TARIM KREDİ DE BOL BOL İNDİRİM VAR

Tarım kredi kooperatif Market Ekim ayı indirimleri sürüyor. Bir çok farklı üründe dev indirimler yapan ünlü marketler zincirinde Ekim ayına özel farklı ürün gruplarında indirimler var. Tarım kredi de başta ayçiçek yağı tuvalet kağıdı kağıt havlu deterjan çeşitleri yumurta tozşeker zeytinyağ gibi ürünler olmak üzere bir çok ürün grubunu indirimli olarak bulabilirsiniz.

Tarım kredi kooperatifi market indirimleri 15 Ekim tarihine kadar devam edecek. Ucuz ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenler o tarihe kadar mutlaka en yakın tarım kredi market şubesine uğramayı ihmal etmesin.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir