Aile Ve Sosyal Hizmet Faaliyetleri Anlatıldı

Aile Ve Sosyal Hizmet Faaliyetleri Anlatıldı
Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapılan ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Serdar Demirci, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek bugüne kadar kurumda yapılan, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Demirci, engelli hizmetleri, yaşlı hizmetleri, çocuk hizmetleri, kadın hizmetleri, şehit yakını ve gazi hizmetleri, sosyal hizmetler ve destek ödemeleri konu başlıkları altında hizmetlerden bahsederek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Son olarak, Erzincan Valiliği tarafından hayata geçirilen ve geçtiğimiz ay faaliyetlerine başlanan "Hızır Erzincan" hizmet modelinin vatandaşlar tarafından aktif kullanılmaya başlandığını ve olumlu sonuçlar alındığını belirtti. Hayata geçirilen bu yeni hizmet modeli ile şehit yakınları, gaziler, yetimler, engelliler, yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere tüm vatandaşlar ziyaret edilerek, onların dertlerine, sevinçlerine ortak olmak ve ihtiyaçlarının 5 gün içerisinde giderilmesi hedefleniyor.

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir