Bayram Öncesi Malatyalılara İlaç Gibi Gelecek! Nakit İhtiyacınız Kapınıza Geldi

Bayram Öncesi Malatyalılara İlaç Gibi Gelecek! Nakit İhtiyacınız Kapınıza Geldi
Ramazan Bayramı yaklaşırken, Türkiye'nin 81 ilinde, Malatya, Elazığ, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Hatay da dahil olmak üzere, ihtiyaçlarını bayram öncesi karşılamak isteyenler için sevindirici bir gelişme yaşandı: 5 banka faizsiz kredi fırsatı sunuyor.

Son dönemde bankalar, yeni müşteri çekme rekabetine girmiş durumda. Faizsiz ihtiyaç kredisi arayanlar için 5 banka tarafından memnuniyetle karşılanacak bir duyuru yapıldı. Yeni müşterilere belirli koşullar altında faizsiz ihtiyaç kredisi sağlanacak. Geri ödeme planı ise bireylerin mali durumunu aşırı şekilde zorlamayacak şekilde 6 ay vadeli olarak düzenlenecek.

6 Şubat depremlerinde büyük zarara uğrayan Malatyalı vatandaşlar, bu kredi ile bayram sevincini biraz olsun tadabilecekler.

İşte bankaların faizsiz kredi oranları ve koşulları;

En Para: 6 ay vadeli, 10 bin TL

QNB Finansbank: 6 ay vadeli, 20 bin TL

Akbank: 6 ay vadeli, 20 bin TL

Garanti BBVA: 6 ay vadeli, 20 bin TL

İş Bankası: 3 ay vadeli, 15 bin TL

Ayrıca Denizbank, 6 ay vadeli 1,99 faizle 10 bin TL kredi ve 3 ay vadeli faizsiz 10 bin TL nakit avans imkanı sunacak.

Başvurular bankalara yapılmalıdır. Bu kampanyanın süresi henüz belirsiz olmakla birlikte, belirlenen kredi miktarlarına yoğun talep olduğu bildiriliyor.

Faizlerin artış eğiliminde olduğu bir dönemde, Merkez Bankası'nın faiz artırım kararı sonrasında bankalar da faiz oranlarını yukarı çekti. Bu durum, vatandaşları zorlarken, faizsiz kredi seçeneklerine olan talebi artırdı. Geri ödemelerin çoğunun 6 ay boyunca faizsiz olması, vatandaşları memnun etti. Tahminlere göre, 10 bin TL için aylık ödeme tutarı yaklaşık 1,666 TL, 15 bin TL için 2,500 TL ve 20 bin TL için ise 3,333 TL civarında olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir