Borç Yükünden Kurtulma ve Transfer Tahtası Açma Çalışmalarına Hız Veriyor

Borç Yükünden Kurtulma ve Transfer Tahtası Açma Çalışmalarına Hız Veriyor
Yeni Malatyaspor'un yeni sezonda 1. Lig'de yoluna devam etmesi için borçlarını azaltma ve transfer tahtasını açma çalışmaları hız kazanıyor. Bu çerçevede, kulübün borç yükünden kurtulması ve transfer faaliyetlerine olanak sağlamak amacıyla görüşmeler başlayacak.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te yaşanan depremler nedeniyle sarsılan ve bu sezon ligde mücadele edemeyen Yeni Malatyaspor, yeni sezon için hazırlıklarına başladı. Kulübün alacaklı futbolcularıyla ilgili dosyaları nedeniyle transfer işlemleri askıda olan sarı siyahlı ekip, 550 milyon TL'nin üzerindeki borcun ödenmesi konusunda bir çalışma başlattı. Futbolcularla CAS'ta bulunan dosyaları üzerine görüşmelerini sürdüren kulüp, aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelen destek sözünün yerine getirilmesini bekliyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in Malatya'ya gelerek vali, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya gelerek kulübün borcunu azaltma planlarını ve yapacakları çalışmaları paylaşacağı belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir