Darende İlçesinde Kalplerin Paramparça Oldu

Darende İlçesinde Kalplerin Paramparça Oldu
Bugün Darende ilçesinde yürekler paramparça oldu. Dün meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden anne, kız ve yeğenin cenazeleri göz yaşları arasında defnedildi.

Malatya'nın Darende ilçesinde dün yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden anne, kızı ve yeğeni bugün gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Kazada yaşamını yitiren 42 yaşındaki Hacer Bozkur, 20 yaşındaki kızı Meryem Tuana Bozkurt ve 25 yaşındaki yeğeni Batuhan Yılkınç için Darende ilçesinde öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Darende Zaimoğlu Çarşı Camisi'nde gerçekleşen cenaze namazına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Darende Kaymakamı Şeref Güler, Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ve birçok vatandaş katıldı.

Darende İlçe Müftüsü Sinan Şen'in yönettiği cenaze namazının ardından anne, kız ve yeğenleri Hacı Devriş Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Bu acı olay tüm ilçeyi derinden sarsarken, yakınları ve sevenleri gözyaşları içinde vedalaştı.

Dün öğle saatlerinde Malatya-Kayseri karayolu Nadir Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada C.A. (48) tarafından kullanılan 06 DTB 449 plakalı araç, karşı şeride geçerek Batuhan Yılkınç (25) tarafından yönetilen 44 DZ 542 plakalı araçla çarpıştı. Kazada araç adeta hurdaya dönerken, sürücü Batuhan Yılkınç olay yerinde yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Meryem Tuana Bozkurt ve annesi Hacer Bozkurt ise Malatya'daki hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir