Geleceği İçin Siyasi Destek Arayışına Devam Ediyor

Geleceği İçin Siyasi Destek Arayışına Devam Ediyor
Yeni Malatyaspor'un geleceği için siyasi destekle borçları azaltma çalışmaları sürüyor. Başkan Gevrek, yerel yetkililerle istişarelerde bulunacak.

Gelecek sezon 1.Lig’de yer alacak olan Yeni Malatyaspor'da takımın önümüzdeki günlerdeki kaderi belli olacak. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın “Yeni Malatyaspor’a destek olacağız” açıklamasının ardından camiada heyecanlı bir bekleyiş var.

Yeni Malatyaspor yönetimi, siyasi destek vaadiyle birlikte kulübe borçlu olan futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Geçmiş oyuncularından fedakarlık talep eden yönetim, kulübe gelecek desteğin de katkısıyla borç sorununu çözmeyi hedefliyor.

Kulüp başkanı Adil Gevrek, kulübün geleceğiyle ilgili Malatya'da çeşitli toplantılar düzenlemek üzere harekete geçecek. Gevrek'in Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve milletvekilleriyle yeni seçilen belediye başkanlarıyla bir araya gelmesi bekleniyor.

Gevrek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Siyasilerimizden destek sözü aldık. Bu noktada da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malatya’da yapacağımız görüşmelerin ardından konunun netleşmesini bekliyoruz” dedi.

Kulüpten alacaklı olan futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini aktaran Gevrek, “Görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek destek büyük önem taşıyor. Borcun bir kısmını yönetim olarak biz halledeceğiz. Geriye kalan kısmı içinse verilecek desteği bekliyoruz. Amacımız, kısa süre içerisinde konuyu netliğe kavuşturup, transfer tahtasını açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir