Denizbank banka hesabı olanlara 5 gün süre verdi

Denizbank banka hesabı olanlara 5 gün süre verdi
Denizbank banka hesabı olanlara 5 gün süre verdi

Denizbank, son derece cazip bir kampanya başlatarak 5 gün içinde işlem yapan tüm müşterilerine 55.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi ödemesi yapacak. Bu kampanya, Denizbank'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu. Denizbank, ihtiyaç kredisi talep eden vatandaşlara başvuru işlemlerinin hemen aynı gün içinde sonuçlandırılacağını ve onaylanan kredi miktarını müşterilerinin hesaplarına aktararak hızlıca kullanabileceklerini açıkladı.

Denizbank müşterileri, bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak cep telefonları üzerinden SMS göndererek veya bankanın internet bankacılığı uygulamasını kullanarak şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi başvurusu yapabilirler. Bu yöntemle başvuru yapan vatandaşlar, başvurularının ne kadar kredi onayı aldığını anında görebilirler.

Denizbank şubelerine gitmek isteyen müşteriler ise Denizbank Bireysel Müşteri Temsilcisi aracılığıyla kimliklerini kullanarak gelir belgesi gerektirmeden sadece kimlikleriyle 55.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli kredi kullanabilirler. Emekli vatandaşlar da emekli maaşlarını Denizbank'a taşıyarak kredi başvurusu yapabilirler.

Denizbank, SMS veya internet üzerinden başvurulara yanıt olarak 55.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi limiti sunmaktadır. Başvuru yapan müşteriler, bankanın şartlarına uygunsa hızlıca kredi onayı alabilir ve 24 aya kadar olan vade seçenekleriyle kredilerini kullanabilirler. Ayrıca, ihtiyaç kredisi kategorisinde müşterilere özel olarak tatil kredisi, düğün kredisi, eğitim kredisi gibi farklı kredi kampanyalarından da faydalanma şansına sahiptirler.

Kredi başvurusu için bankanın SMS sistemi kullanılarak Kredim TC KİMLİK yazılarak 3280'e mesaj atılabilir. Banka bu mesajı alır ve kredi değerlendirmesini yaparak uygun müşterilere 55.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunar.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir