Emekli maaşı zammını Cumhurbaşkanı açıkladı! 9 Ekim Pazartesi günü SSK ve Bağ-Kur emeklisine müjdeler geliyor

Emekli maaşı zammını Cumhurbaşkanı açıkladı! 9 Ekim Pazartesi günü SSK ve Bağ-Kur emeklisine müjdeler geliyor
Son dakika emekli zammı haberi… Cumhurbaşkanı emekliye ek zam konusunda son sözü söyledi. Zam tarihi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika emekli zammı açıklaması geldi. Milyonların beklediği maaş zammı tarihi nihayet netleşti. Emekliler sevinçten düğün bayram edecek. Çünkü yılbaşı gelmeden emekli maaşları değişiyor. 17 milyon emekli için dananın kuyruğu 9 Ekim Pazartesi günü kopacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısında emeklilere yeni müjdeler gelecek. Bugün Ak Parti Olağan Genel Kurul’da konuşan Cumhurbaşkanı emekliye ek zam için 9 Ekim Pazartesi gününü işaret etti. İşte detaylar…

Emekliye ek zam beklentilerinde yeni gelişme az önce yaşandı. Bunun hakkında Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Ak Parti'nin olağan kurultayında partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında emeklilere de Müjdeli Haber geldi. 9 Ekim'de yapılacak olan kabine toplantısına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının hemen ardından emekli ve memura yeni müjdeler vereceklerini duyurdu. Peki emekliye ek zam gelecek mi? Emekliye ne kadar ek zam var? emekli maaş zammı son dakika gelişmeleri ve detaylar haberimizde…

emekli-maas-zammi-1.jpg

EMEKLİYE ZAM TARİHİ AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara Spor Salonunda yapılan Ak Parti Olağan Kurultayında konuştu. Gündemdeki bir çok konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı zamanda emeklinin beklediği haberi de verdi. Milyonlarca emekliyi sevindiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kabine toplantısının ardından emekli ve memura müjdelerinin olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan zam kelimesinin telaffuz etmese de bu açıklama ek zam olarak yorumlandı. Yani emekliler için zam müjdesi çok yakın.

BU HAFTA KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açıklama sonrasında kabine toplantısının tarihi de merak konusu oldu. milyonlarca emekli bu hafta kabine toplantısı var mı yok mu sorusuna yanıt arıyor. Ekim ayı kabine toplantısının 9 Ekim Pazartesi günü yapılması bekleniyor. pazartesi saat 14.30'da başlaması beklenen kabile toplantısının bitmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğan'da açıklama yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın millete sesleniş konuşmasında emekliye zam müjdesini duyuracağı tahmin ediliyor.

emekli-maas-zammi-2.jpg

EMEKLİYE NE KADAR ZAM GELECEK?

Emekli maaşlarına yapılacak zam oranları da yakından takip ediliyor. şu ana kadar Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 3 aylık enflasyon verisi açıklandı. bu veriler doğrultusunda 3 aylık enflasyon %25,11 olarak gerçekleşti. Ekimde ara zam alacak olan emekliler için zam oranları henüz netleşmedi Ancak bu verilerin göz önünde bulundurulacağı tahmin ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir