8 bin TL eğitim yardımı verilecek! Tek sefere mahsus öğrenci yardımı başvuru süresi uzadı

8 bin TL eğitim yardımı verilecek! Tek sefere mahsus öğrenci yardımı başvuru süresi uzadı
Öğrencilere 8.000 TL eğitim desteği sağlanacak. Tek sefere mahsus olarak verilecek olan öğrenci yardımı için başvuru süresinin uzatıldığı duyuruldu.

Yeni eğitim döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin maddi ihtiyaçları da artıyor. Al özellikle Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler artan eğitim giderlerini karşılamakta zorlanıyor. Bu durumda da devreye öğrenci yardımları geliyor. Eğitim desteği yardımı Meclisi bu defa Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada öğrencilere 8 ay boyunca eğitim yardımı verileceği bildirildi. 8000 TL'lik yardım için başvuru süresi de uzatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Antalya'da istikamet eden ve ilk kez üniversiteye başlayacak olan öğrenciler için 8 ay boyunca eğitim yardımı verileceği bildirilmişti. Sadece ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan eğitim yardımı için başvuru süresi uzatıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni bir açıklama daha yaparak Aylık 1000 TL olarak ödenecek ve toplamda 8.000 TL'yi bulacak olan ödemeler için başvuru şartlarını açıkladı.

8.000 TL EĞİTİM YARDIMI BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak olan eğitim yardımı için başvuru şartları ve başvuru süresi belli oldu. Yapılan açıklamaya göre öğrenciler başvuru işlemlerini 9 Ekim Pazartesi günü Mesai bitimine kadar yapabilecek. Başvurular Antalya Büyükşehir Belediyesinin internet sitesi üzerinden gerçekleşecek. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarına giderek de eğitim yardımı için başvuru yapmak mümkün.

HER AY 1000 TL YARDIM VERİLECEK

Sadece ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlatılan yeni eğitim desteği programı kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi her ay 1000 TL'lik eğitim yardımı sağlayacak. Öğrenci yardımı Antalya'da ikamet eden ve ilk kez üniversiteye başlayacak olan öğrenciler için sağlanacak. Başvurusu olumlu sonuçlanan öğrenciler 8 ay boyunca belediyeden 1000 TL eğitim yardımı alacak ve toplamda 8000 TL'ye Varan ödeme yapılmış olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir