Hanife Yazıcı: Hekimhan Ziyareti ve Devletin İlçe Halkına Verdiği Destek

Hanife Yazıcı: Hekimhan Ziyareti ve Devletin İlçe Halkına Verdiği Destek
Hanife Yazıcı ve heyeti, Hekimhan'da sıcak bir karşılama ile aileleri ziyaret etti, ardından Aile Destek Merkezlerini desteklemek için ziyaretlerine devam etti.

Hanife Yazıcı, Hekimhan Kaymakam V. İbrahim Cesur ve eşlik eden heyet, Hekimhan'a bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe ziyaretleri çerçevesinde, Hanife Yazıcı öncelikle tarihi Köprülü Mehmet Paşa Camii'ni ziyaret etti.

Daha sonra, Hanife Yazıcı ve beraberindekiler, Hekimhan ilçesinde yaşayan aileleri evlerinde ziyaret ederek onların hal hatırını sordu. Ev sahipleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Hanife Yazıcı, insanlarla olan iletişiminde özenle kelimelerini seçti. Hanife Yazıcı, " Ailelere, yaptığımız ziyaretlerle devlet olarak her zaman yanında olduğumuzu göstermek ve gönüllerini hoş tutmak istiyoruz. Ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecektir. Ailelerin evlerine misafir olmaya, sıkıntılarına çözüm bulmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret sonrasında aileler, samimi ve içten bir ortamda geçen buluşmadan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Son olarak, Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, kadınların psikososyal, mesleki ve kişisel gelişimlerine destek veren Aile Destek Merkezlerinin faaliyetlerini desteklemek amacıyla bu merkezleri ziyaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir