MTSO Başkanı: Filistinlilere Yönelik Saldırıyı Kınadı

MTSO Başkanı: Filistinlilere Yönelik Saldırıyı Kınadı
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İsrail'in Refah kentinde yerlerinden edilen Filistinlilerin barınma alanlarına yönelik düzenlediği saldırıya karşı çıktı.

Yangında canları yanan onlarca masum Filistinli için sessiz kalmayan Başkan Sadıkoğlu,“Ne yazık ki şahit olduklarımız, uluslararası hukuk ve insan haklarının koca bir aldatmacadan ibaret olduğunu, hiçbir masumun, hiçbir insanın asla güvende olmadığını yüzümüze tokat gibi vuruyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:“Katil İsrail vahşetin boyutunu her geçen gün tahmin edilemez boyutlara çıkartmaktan çekinmiyor. Masum sivilleri barbarca hedef alan İsrail'in insanlık dışı saldırıları kan dondurmaya, insanlık adına utanç vesilesi olmaya devam ediyor. Ne yazık ki şahit olduklarımız, uluslararası hukuk ve insan haklarının koca bir aldatmacadan ibaret olduğunu, hiçbir masumun, hiçbir insanın asla güvende olmadığını yüzümüze tokat gibi vuruyor. Kahrolsun zulmedenler ve bu zulme ortak olanlar.” mesajını paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir