MTSO ve Ziraat Bankası Kredi Görüşmesi

MTSO ve Ziraat Bankası Kredi Görüşmesi
MTSO Başkanı Sadıkoğlu, esnafın ötelenen kredilerini görüşmek üzere Ziraat Bankası Bölge Müdürü Serdar Baş ile buluştu.

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Baş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile bir araya gelerek depremden zarar gören işletmelere yönelik finansal destek taleplerini ele aldılar. Sadıkoğlu, depremzedelerin en önemli ihtiyacının finansman olduğunu vurgulayarak, işletmelere düşük faizli ve uzun vadeli kredi paketleri sağlanmasını istedi.

Ziraat Bankası Bölge Başkanı Serdar Baş, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nu ziyaret etti ve yanında Ziraat Bankası Malatya Şube Müdürleriyle geldi.

Görev süresi boyunca Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli iletişim halinde olacaklarını vurgulayan Baş, 6 Şubat depremlerinden etkilenen işletmeler hakkında Başkan Sadıkoğlu’ndan bilgi aldı.

Odanın 10 bin 600’e ulaşan üyesinin tamamının doğrudan veya dolaylı olarak depremden etkilendiğini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, firmaların deprem öncesi kullandığı ticari kredi taksitlerinin ötelenmesini talep etti.

Yeniden toparlanma çabası içinde olan esnaf, tüccar ve sanayicinin en kritik ihtiyacının finansman olduğunu vurgulayan Başkan Sadıkoğlu, Ziraat Bankası'nın düşük faizli ve uzun vadeli kredi fırsatlarıyla Malatya TSO üyelerine yardımcı olmasını talep etti.

Ziyaret sırasında; Ziraat Bankası Bölge Satış Yöneticisi Ali Haydar Metin, Malatya Şube Yöneticisi İbrahim Polat, Malatya Ticari Şube Yöneticisi Mehmet Kubat, Malatya TSO Başkan Yardımcıları Basri İlhan ve Batuhan Demirel, Malatya TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Yıldırım, Mehmet Bülbüloğlu, Cumali Karahan ve Mikail İkiz ile Meclis Üyesi Faruk Titiz de hazır bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir