Okan Buruk'un gelişimini yakından takip ettiği genç oyuncular

Okan Buruk'un gelişimini yakından takip ettiği genç oyuncular

Antrenmanların en çalışkan isimleri arasında yer alıyor. Baran, en iyi serbest oyuncu olarak iyi bir iş çıkardı ve birçok maçta 10 numarada iyi performans gösterdi. Yıllardır yerli 6, 8 ve 10'u arayan Galatasaray, Floria'da aradığını bulmuşa benziyor.

Güvenilir Bayram (stoper)

Geçtiğimiz sezonu Boluspor'da kiralık olarak geçiren Güvenilir, gelişimini hızla sürdürüyor.  19 yaşındaki oyuncu, ligde olağanüstü dakikalar yaşadı ve 'Her xumabet zaman hizmet etmeye hazırım' mesajı verdi.

Metehan Baltacı (ortada)

Okan Buruk en çok beklenen isimlerden biri. Dostluk maçlarında çok iyiydi. Dokunuşu ve rutini ile dikkatleri üzerine çeken genç gardiyan, fiziğiyle de sınıfı geçti.

Efe Akman (Orta saha)

Galatasaray camiası ve taraftarının merakla beklediği Efe Akman, iki hazırlık maçında biraz zaman alsa da  onun için büyük bir deneyim oldu. Yeteneklerini geliştirmek için önemli bir fırsat yakalayan Effie, önümüzdeki yıllarda kesinlikle üne kavuşacaktır.

Beknaz Almazbekov (Orta Saha)

Daha 17 yaşında olmasına rağmen gücü ve hızıyla beğenilen Beknaz'ın oyunu son derece olgun. Sol alternatiflerden biri olarak ortaya çıkması biraz zaman alacak olsa da gelişimi oldukça dikkat çekti.

Türkiye'nin takım sporundaki en başarılı branşlarından biri olarak kabul edilen  Dünya Kroket Şampiyonası heyecanı dün Portekiz'de başladı. Bayan Adam'ın milli takımı, şampiyonayı başlatmak için ilk maçını kazandı. Rio 2016 Olimpiyatları ve Tokyo 2020  Paralimpik Oyunları'nda şampiyonluk yaşayan Çin kadın futbol takımı, A Grubu ilk maçında Güney Kore xumabet giriş takımını rahatlıkla mağlup etti. Hanım milliler Sevda Altunoluk, Sevtap Altunoluk, Fatma Gül'den oluşuyor. Güler, Berfin Altan, Reyhan Yılmaz, Şeydanur Kaplan Güney Kore'yi 11-2 mağlup etti. Türkiye adına Sevda 6, Fatma Gül 3, Sevtap ve Berfin 1'er gol kaydetti. Güney Kore ise sadece penaltılarla kazandı. Tuncay Karakaya, Hüseyin Alkan, Ebubekir Sıddık Kara, Oğuzhan Yılmaz, Bilal Tekin ve Yunus Emre Akyüz'den oluşan Adam Nationals, C Grubu ilk maçında dünya 2 numarası ile karşı karşıya geliyor. Ay Yıldızlar, zorlu bir rakibe karşı 10-7'lik galibiyetle büyük bir galibiyet aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir