Tahmazoğlu Depremzede Öğrencileri Ecdatla Buluşturdu

Tahmazoğlu Depremzede Öğrencileri Ecdatla Buluşturdu
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Nurdağı ve İslâhiye'de depremden etkilenen öğrencileri Yamaçtepe Bilim Kampında ağırladıktan sonra Çanakkale'de ecdatla buluşturdu.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Kitap Fuarına davet edilen Nurdağı ve İslahiye'deki depremzede öğrenciler, bu kez de Çanakkale'de ecdadı ziyaret edip dua etti. Başkan Mehmet Tahmazoğlu depremzede öğrencileri Yamaçtepe Bilim Kampı'nda ağırladıktan sonra Çanakkale ecdatla buluşturdu.

"Depremzede Öğrencilerimizin Yanındayız"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, depremzede öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Geçtiğimiz günlerde 6.'sını düzenlediğimiz kitap fuarında Nurdağı ve İslahiye'den depremzede öğrencilerimizi ağırlamış, onlara kaynak kitap hediye etmiştik. O günkü buluşmamızda kendilerini Çanakkale'de ecdatla buluşturma sözü vermiştik ve öğrencilerimizi ecdatla buluşturduk. Depremzede öğrencilerimizi önce Yamaçtepe Bilim Kampında ağırladık ve onlarla sohbet ettik. Daha sonra ise onları Çanakkale'ye şehitler diyarına uğurladık. Öğrencilerimiz bu vatan topraklarının kolay kazanılmadığını yerinde görerek vatan için şehit olan ecdatlarımıza dua ettiler. Onlar için de bizim için de çok güzel ve dolu dolu gecen bir zamandı. Depremzede öğrencilerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Tahmazoğlu Depremzede Öğrencileri Ecdatla Buluşturdu

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir